Nutricionalmente Perfectos: Pastel de mijo

Ref: receta_280

Fàcil

Dificultat

50 minutos

Preparació

Primer plato

Tipus

Cereales

Categoria

Passos

1. Cortar la coliflor en arbolitos

2. Cortar la calabaza en cubos de 1 centímetro

3. En una olla, agregar la verdura y el mijo con una pizca de sal

4. Hacer hervir 5 minutos

5. Tapar y cocer a fuego bajo 30 minutos

6. Llevar a un molde de cristal y reservar

7. Triturar el chucrut con el puré de cacahuetes, un poco de agua y tamari

8. Cubrir el pastel con la mezclar.

card image

Patricia Restrepo

Directora de l' IME

@patriciarestrepomacrobiotica

Directora de l' Institut Macrobiòtic d' Espanya i consultora macrobiòtica
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

Preu base -25%

La Finestra sul Cel

1CREMARAC

Crema de cacauet crunchy

Crema de cacauet cruixent preparada amb cacauets torrats i mòlts procedents d' agricultura ecològica. Amb una textura més cruixent i un sabor intens, aquesta crema és font de proteïnes vegetal i està certificada com Gluten Free. Añádela al teu batut de beguda vegetal, amb dàtils i cacau cru i assoleix un berenar deliciosament energètic. ...

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

6 altres productes en la mateixa categoria: