Pudding d' amazake i compota

Ref: receta_272

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Ingredients

  • 12 galletas de la mañana
  • 1 bote de Amazake
  • 1 cuchara sopera de Crema de almendras
  • 1 cucharada de melaza de arroz
  • 1 cucharada de Aceite de coco virgen
  • Compota d' aranys
  • Canela

Passos

 1. Con un mortero triturar las galletas.

2. Añadir la canela y el aceite de coco, mezclar bien y repartir la mezcla en dos vasos.

3. En un bol mezclar la crema de almendra con el sirope de arroz y una cucharita de agua hasta que quede muy cremosa.

4. Incorporar el amazake y mezclar bien.

5. Verter la crema de amazake en los vasos y terminar  decorando con la compota de arándanos y unos frutos rojos.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BIMAT

Galetes del matí

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i sabres. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal....

La Finestra sul Cel

1AMAVENA

Amasake de civada

L'amassake de civada és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma la civada en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. El...

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1ALBICO

Compota d' albercoc

Compota d' albercoc procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d' un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l'esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

6 altres productes en la mateixa categoria: