Cigrons otoñales al romaní

Ref: receta_279

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Llegums

Categoria

Ingredients

  • 4 tasses de cigrons cuinats i l' aigua de la cocció
  • 2 a 3 tires d' api
  • 1/2 pebrot vermell gran
  • 1 calabací
  • 3 a 4 ramites de romaní
  • 2 dents d' all
  • Oli d' oliva verge extra
  • Sal

Passos

1. Corta el pimiento, el apio y el calabacín en daditos y pica los ajos muy finitos.

2. Pocha en una olla con un poco de aceite el pimiento y el apio con una pizca de sal.

3. Cuando comiencen a estar doraditos añade el calabacín, otra pizca de sal y saltea durante 5 minutos.

4. Incorpora los garbanzos, el romero y el agua justa para cubrir ligeramente los garbanzos.

5. Rectifica de sal, coloca la tapa y cuando llegue a hervor, baja la llama y deja que se cocina a fuego bajo durante 10 minutos.

card image

Isabel Moreno

Consultora macrobiòtica

@isabelmoreno_macrosano

Fundadora de l' escola de macrobiòtica, cuina i alimentació saludable MACROSÀ. 
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1CECI

Cigrons 100% compostable

Els cigrons són una de les llegums més nutritives que hi ha ja que són molt riques en proteïna i fibra. Tenen a més infinitud d'usos, en sopes, menestres, com guarnició de plats o combinats amb altres llegums. Procedents d' agricultura ecològica, són també perfectes per a l' elaboració de farina de cigrons o hummus. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1FSALM

Sal rosa de l'Himalaya fina

Sal rosa fina de l'Himalaya sense refinar i sense additius formada fa més de 250 milions d'anys arran de la dessecació dels dipòsits marins en un ambient natural no contaminat. Rica en minerals puríssims i oligoelements com calci, ferro, magnesi i potassi. Ideal per condimentar amanides, verdures, sopes o preparar begudes. Condiment presentat en format vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria: