Caldo detox amb miso

Ref: receta_93

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Primer plato

Tipus

Sopa

Categoria

Ingredients

  • 1 tira de alga wakame de 4 cms
  • 1/2 cebolla cortada en cuadritos pequeños
  • 1/2 zanahoria cortada a rodajas muy finas
  • Verduras al gusto alcachofa, brócoli...
  • 1 trozo de jengibre
  • 1 cuchara sopera de miso de arroz
  • Daikon sec

 

Passos

1. Cortar en trozos muy pequeñitos el alga wakame.

2. Añadir un poco de aceite y saltear las verduras incluyendo las algas.

3. Añadir 750 ml de agua y el daikon seco y cocer a fuego alto 10 minutos con una pizca de sal.

4. Sacar un poco de caldo, diluir el miso de arroz y verter de nuevo en el caldo. Cocer a fuego bajo 3 minutos más. (El miso no debe hervir)

5. Servir con un chorro de zumo de jengibre.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

La Finestra sul Cel

1DAI

Daikon seco 100% COMPOSTABLE

El daikon sec són arrels òptimes tant crues com cuites ideals per a sopes, estofats, salses i amanides....

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: