Sorbet de tomàquet

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

15 minutos

Preparació

sopas y cremas

Tipus

Aperitivo

Categoria

Ingredients

300 ml de bebida de avena en vidrio

5 tomates pera maduros

Zumo y ralladura de 1/2 limón

2 cdas. de sirope de arroz

4 hojas de albahaca fresca

Para servir

Trozos de limón

Hojas de albahaca fresca

Passos

1.Para pelar los tomates lo más fácil es escaldarlos. Haz un corte superficial en forma de cruz en la base de los tomates. Introdúcelos en una cazuela con agua hirviendo y una vez que vuelva a hervir déjalos 2 minutos. Saca del agua y en cuanto se templen podrás pelarlos fácilmente.

2.Pon en una batidora la bebida de avena, los tomates pelados, la ralladura, el zumo de limón, el sirope de arroz y las hojas de albahaca. Tritura hasta que no queden grumos.

3.Vierte la mezcla en cubiteras o en un túper. Deja en el congelador como mínimo 6 horas.

4.Saca los cubitos de tomate del congelador y deja que se ablanden 5 minutos para poder triturarlos fácilmente.

5.Ponlos en el vaso de la batidora y tritura a máxima potencia 1 minuto.

6. Sirve el sorbete de tomate en copas o vasos y decora con un trocito de limón y unas hojas de albahaca.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: