La Finestra sul Cel
1ZEP
Jengibre en pols BIO
Condiment aromatitzant procedent de l' arrel seca i mòlta del gendre. Ideal per elaborar caramels, pa de genoll, donar sabor a galetes o afegir al te. En envàs de vidre. 100% ecològic.
Fàcil
Dificultat15 minutos
PreparacióBebida
TipusBebida caliente
Categoria3 cucharadas de puré de calabaza
200 ml de bebida de avena
1 taza de café
1 cucharadita de canela
1 cucharadita de nuez moscada
1 cucharadita de cardamomo o jengibre
1 cucharada de sirope de arroz
1. En una sartén a fuego medio pon el puré de calabaza, las especias (canela, nuez moscada y cardamomo o jengibre) y el sirope de arroz y saltea 30 segundos sin aceite, añade la bebida vegetal y cocina hasta que hierva.
2. Saca del fuego.
3. Prepara el café y llena la mitad de una taza con él.
4. Corona el resto de la taza con el preparado de calabaza.
5. Usa una espumadera para hacer un poco de espuma o utiliza crema de coco batida para añadir encima del preparado.
La Finestra sul Cel
1ZEP
Condiment aromatitzant procedent de l' arrel seca i mòlta del gendre. Ideal per elaborar caramels, pa de genoll, donar sabor a galetes o afegir al te. En envàs de vidre. 100% ecològic.
La Finestra sul Cel
1MARIZ
Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....
La Finestra sul Cel
1FREBEAV
Beguda de civada sense gluten elaborada amb aigua de brollador, sense sucres afegits i 100% vegetal. Produïda amb una mena de civada naturalment lliure de gluten cultivada al nord d' Alemanya. Es caracteritza per una alta digestibilitat i un alt contingut proteic. També és apta per a vegetarians i vegans. Un producte únic al mercat dirigit especialment al consumidor intolerant al glute....