Té matcha cremoso

Ref: receta_100

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Bebida

Tipus

Batido

Categoria

Ingredients

1 cdita. de té matcha

1 chorrito de agua

Media taza de bebida vegetal

4 cdas. de amazake

Passos

1. En una taza añade una cucharadita de té matcha, 4 cucharaditas de amazake y un poco de agua caliente.

2. Mezcla bien hasta que se forme una pasta cremosa.

3. Agrega más agua y sigue mezclando.

4. Añade un poco de hielo.

5. Finaliza con un poco de bebida de avena.

6. Listo para servir.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

La Finestra sul Cel

1FREBEAV

Beguda de civada BIO sense gluten

Beguda de civada sense gluten elaborada amb aigua de brollador, sense sucres afegits i 100% vegetal. Produïda amb una mena de civada naturalment lliure de gluten cultivada al nord d' Alemanya. Es caracteritza per una alta digestibilitat i un alt contingut proteic. També és apta per a vegetarians i vegans. Un producte únic al mercat dirigit especialment al consumidor intolerant al glute....

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

6 altres productes en la mateixa categoria: