Gelatina de sandía con agar agar

Ref: receta_1

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Postre

Tipus

Gelatina

Categoria

Ingredients

4 taza de zumo de sandía

1 pizca de sal

15 gramos de alga agar agar

3 cucharadas de sirope de arroz

Menta fresca

Passos

1. Hierve todos los ingredientes durante 10 minutos sin tapa y a fuego lento.

2. Vierte en los moldes, corona con un poco de menta fresca picada y deja enfriar hasta que se solidifique.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria:

Voelkel

VK066

Zumo de Pomelo rosa BIO

Suc elaborat amb aranyes madurades al sol i premsades acuradament al seu país d'origen. L'aroma afruitat i el sabor intens dels aranzels rosats converteix cada sord en una experiència refrescant. Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....