Caviar crudo de algas y ajo negro

Ref: receta_206

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Aperitivo

Tipus

Paté

Categoria

Ingredients

  • 5-7 de alga arame (unos 50 g hidratada)
  • 1 cucharadita de cebolla deshidratada en copos o polvo
  • 1 cucharadita de tomillo o eneldo seco
  • 2 cucharadas de aceite de omega 3 (lino)
  • 3-4 dientes de ajo negro
  • 1 cucharadita de hatcho miso (o nuestro miso favorito)
  • Shoyu
  • 2 cucharadas de semillas de chía

Passos

1. Poner a rehidratar el alga arame durante una hora en agua salada.

2. Meter el alga rehidratada y escurrida en la picadora hasta que quede bien picadita.

3. Incorporar la cebolla deshidratada, el tomillo, el aceite, los dientes de ajo negro, el miso, un chorrito de shoyu y medio vasito de agua que vamos añadiendo poco a poco.

4. Batir hasta tener un vasito de una pasta cremosa de algas.

5. Mezclar en esta pasta dos cucharadas de semillas de chía y poner a enfriar durante al menos una hora para que la chía se expanda y coja textura de caviar.

6. Servir este caviar vegetal con trocitos de pan germinado.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1CHIA

Llavors de Xia BIO 100% Compostable

Llavors de xia ecològiques. Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut a Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir en amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans O preparar batuts....¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

6 altres productes en la mateixa categoria: