Helado estilo Ferrero Rocher

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

35 minutos

Preparació

Postre

Tipus

Helado

Categoria

Ingredients

750 ml de bebida de avena 

10 cdas. (75 g) de almidón de maíz 

5 cdas. de crema de avellanas y cacao vegana

5 cdas. de sirope de arroz 

1 cdta. extracto de vainilla 

Para decorar:

2 cdas de crema de avellanas y cacao vegana

2 onzas de chocolate negro 

1 puñado de avellanas troceadas

Passos

1. Pon la bebida de avena en un cazo y antes de calentarla disuelve el almidón de maíz.

2. Calienta la mezcla unos 5-7 minutos removiendo continuamente con unas varillas hasta que la crema espese.

3. Retira del fuego y añade la crema de avellanas, el sirope de arroz y la vainilla. Mezcla bien y vierte la crema en un molde o recipiente apto para congelar. Deja que se enfríe a temperatura ambiente y luego mete el helado al congelador unas 4 horas.

4. Saca del congelador y remueve el helado con un tenedor para romper los cristales que se hayan formado. Aplana la superficie del helado y decóralo con unas cucharadas de crema de avellanas, trocitos de chocolate negro y avellanas troceadas. Vuelve a meter al congelador al menos 2 horas.

5. Cuando vayas a servir el helado sácalo unos 10-15 minutos antes del congelador.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperas cdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1CREMCAO

Crema d' avellanes i cacau vegan BIO

¿Una crema d'avellanes amb avellanes de veritat? Descobreix la nova crema de cacau de la Finestra sul Cielo, elaborada amb un 60% de avellanes ecològiques, sucre de nèctar de flor de coco i cacau pur en pols. Una delícia per al paladar, sense traces de llet i 100% bio. La millor opció per untar a les tortugues dels diumenges, els sàndwiches de mitja tarda o per preparar postres dels més deliciosos. Cremosa com cap i sense res a amagar. Envàs de vidre.

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1AMIDO

Midó de blat de moro

Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....

6 altres productes en la mateixa categoria: