Macarrons de Quinua Real gratinats amb formaix d'ametlles

Ref: receta_58

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer

Tipus

Pasta

Categoria

Ingredients

  • 250 gramos de fusilli de quinoa real
  • 100 gramos de aceitunas negras deshuesadas
  • 2 cucharadas de sirope de arroz
  • 5 cebollas cortadas en cuadritos pequeños
  • Un diente de ajo
  • Una cucharada de pasas sultanas
  • Una pizca de pimienta
  • Sal marina sin refinar
  • Aceite de oliva extra virgen de primera presión en frío
  • 30 gramos de almendras molidas
  • 2 cucharadas de ralladura de pan
  • Tomate seco
  • Hojas de rúcula

Passos

1. Poner a cocer los macarrones de Quinua Real según indica el paquete y reservar.

2. Para la salsa, saltear en generoso aceite extravirgen de oliva el ajo y las cebollas con una pizca de sal. Primero a fuego alto y luego reducir hasta caramelizar.

3. Triturar las aceitunas negras, incorporar la cebolla caramelizada y las pasas sultanas, el sirope de Quinua Real, una pizca de pimienta y sal al gusto. Mezclar bien.

4. Añadir la salsa a los macarrones y poner en el horno. Gratinar con la mezcla de almendra molida y pan rallado5. Servir con una loncha de tomate seco fileteado y hojas de rúcula.  

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

6 altres productes en la mateixa categoria: