Pancakes de quinoa amb crema de cacau

Ref: receta_203

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Desayuno

Tipus

Pancakes

Categoria

Ingredients

  • 250 g de harina de quinoa real
  • 125 g de copos de avena
  • 300 ml de bebida de arroz y avellanas
  • 1 cucharada sopera de sirope de arroz
  • 1 cucharada de aceite vegetal
  • Unas gotas de esencia de vainilla
  • Una pizca de sal
  • Una pizca de aceite de oliva

  • Para el relleno:
  • 250 gramos de avellanas tostadas
  • 6 cucharadas de cacao en polvo
  • 50 militros de sirope de arroz
  • 50 mililitros de bebida de arroz con avellanas

Passos

1. Procesa en la batidora la harina, los copos de avena, la bebida de arroz y avellanas, el sirope, el aceite, la esencia de vainilla y la pizca de sal y tritura hasta conseguir una textura fina y fluida. Ya tenemos la masa lista para los pancakes.

2. Pincela con unas gotas de aceite una sartén antiadherente de porcelana o hierro fundido.

3. Cuando el aceite esté caliente, vierte la cantidad de masa que cubra el diámetro de la sartén.

4. Cocina a fuego medio bajo y cuando se empiecen a formar burbujas en la superficie dale la vuelta y cocina por el otro lado.

Para el relleno:

1. Tritura 200 gramos de avellanas y reserva 50 gramos para trocearlas.

2. Calienta la bebida de avellanas y la melaza de arroz.

3. Incorpora la harina de avellanas y las avellanas troceadas hasta formar una crema untuosa.

4. Untar los crepes con la crema de avellana.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1BENOC

Beguda d' arròs amb avellanes 1l

Refrescant beguda d' arròs amb avellanes elaborada amb grans sencers d' arròs italià ecològic i avellanes. Amb un sabor dolç natural, és una òptima alternativa a la llet en totes les seves ocupacions. Envàs produït amb més d' un 80% de matèries primeres renovables. Impacte ambiental reduït. Sense lactosa i sense gluten.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1CACAO

Cacau en pols 125g

Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....

6 altres productes en la mateixa categoria: