Tapa de tempeh

Ref: receta_303

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Aperitivo

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

1 paquete  de tempeh a la planxa

1 taza de mijo

200 g Setas Portobello 

Perejil fresco

1 diente de ajo 

1/2 cebolla roja

Oli d' oliva verge extra

Sal marina - pimienta

Tamari 

 

 

Para la veg-mayonesa:

150 ml de bebida de soja

150 ml de aceite de girasol desodorizado y prensado en frío 

1 cucharada de vinagre de arroz 

1/2 cucharita de cúrcuma 

Pimienta al gusto

Passos

1. Cocinamos el mijo con el doble de agua y una cucharita de sal durante 15-20 min hasta que se haya absorbido toda el agua.2. Picamos finamente las setas, el ajo y la cebolla y los salteamos en una sartén con un poquito de aceite y sal.3. Añadimos el temphe picado a cubitos pequeñitos y la salsa de soja, cocinamos unos 10 minutos más.4.En un procesador de alimentos trituramos el mijo, el temphe y el perejil pocos minutos, sin pasarse para que  la masa no se quede demasiado cremosa.5. Con las manos húmedas cogemos una cucharada sopera de la masa y le damos formas de croquetas presionando con las manos. Puedes elegir la forma que más te guste redonda o alargada.6. Disponemos las croquetas en una bandeja de horno forrada con papel para hornear, le vertemos encima un poquito de aceite de oliva y cocinamos a 200 grados durante unos 15-20 minutos.7.Mientras se cocina. Preparamos la veg-mayonesa: ponemos todos los ingredientes en un vaso de la batidora   y batimos lentamente hasta conseguir una textura cremosa. 3.    Servimos La croquetas con la veg-mayonesa y una ensalada, ideal como tapas o aperitivo. 
card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TEMPEH01

Tempeh a la planxa BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica. Amb un alt contingut en proteïna vegetal, el tempeh natural és un recurs ideal per la seva versatilitat a la cuina. Pots tallar-lo a tires i preparar un wok de verdures, fideus soba i tempeh. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Vivibio

VBIO524

Beguda de soja natural sense gluten

La beguda de soja sense gluten Vivibio està elaborada amb ingredients 100% ecològics i d'origen vegetal. Amb un baix contingut de greixos saturats i amb un alt contingut de proteïnes, aquesta referència és ideal per combinar amb el teu cafè del matí o afegir als teus smoothies. No conté sucres afegits. ...

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

La Finestra sul Cel

1OLIGI

Oli de llavors de gira-sol BIO

Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....

6 altres productes en la mateixa categoria: