Panellets de dátiles

Ref: receta_55

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Postre

Tipus

Nadal

Categoria

Ingredients

  • 10 dátiles deshuesados 
  • 2 boniatos 
  • 5 cucharadas soperas de almendra en polvo
  • 2 cucharadas de sirope de arroz
  • Unas gotas de esencia de rosas
  • 1 cucharada de piñones
  • Hebras de azafrán

Passos

1.Pelar y cortar los boniatos en lonchas finas Cocinar al vapor con una pizca de sal.

2.Calentar en una cazuela pequeña la melaza de arroz junto con las hebras de azafrán.

3.Añadir la almendra y el boniato hecho puré junto a las gotas de esencia de rosas hasta conseguir una pasta.

4.Rellenar los dátiles cuidadosamente con la pasta.

5.Tostar ligeramente los piñones.

6.Decorar los dátiles con piñones.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

6 altres productes en la mateixa categoria: