La Finestra sul Cel
1FARIMAN
Farina d'ametlla BIO - 100% compostable
Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....
Fàcil
Dificultat45 minuts
PreparacióPostre
TipusNadal
Categoria1.Pelar y cortar los boniatos en lonchas finas Cocinar al vapor con una pizca de sal.
2.Calentar en una cazuela pequeña la melaza de arroz junto con las hebras de azafrán.
3.Añadir la almendra y el boniato hecho puré junto a las gotas de esencia de rosas hasta conseguir una pasta.
4.Rellenar los dátiles cuidadosamente con la pasta.
5.Tostar ligeramente los piñones.
6.Decorar los dátiles con piñones.
La Finestra sul Cel
1FARIMAN
Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....
La Finestra sul Cel
1MARIZ
Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....