Poma assajada amb caramel de miso

Ref: receta_93

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Postres

Tipus

Postres

Categoria

Ingredients

  • 4  manzanas
  • Leche de coco (previamente enfriada)
  • 2 cucharadas de shiro miso
  • 200 ml de sirope de arroz
  • Almendras o piñones
  • 1 bote de amazake
  • Zumo de limón y canela

Passos

1. Cortamos las manzanas por la mitad, quitamos las semillas, las rociamos con zumo de limón y espolvoreamos con canela. Las ponemos en el horno y las cocinamos hasta que estén blandas.

2. En una sartén tostamos las almendras con una cucharada de zumo de limón y  una de sirope de arroz, hasta que estén doraditas.

3. Preparamos el caramelo. Separamos la crema de coco del agua de coco, vertemos el agua en un cazo y lo llevamos a hervir junto al sirope de arroz, hasta que se espese. Incorporamos la crema de coco y cocinamos hasta que se convierta en una crema densa. añadimos el miso y mezclamos bien para que se integre con la crema.

4. Para el relleno. Mezclamos el amazake con la mitad del carmelo. Reservamos.

5. Montamos el plato. Vertemos un poco de crema de amazake en la mitad inferior de la manzana, decoramos con las almendras, juntamos la otra mitad de la manzana y decoramos con caramelo.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

Cocomi

CC24

Crema de coco per cuinar BIO

Crema de coco per cuinar cocomi elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Ideal per donar sabor i cremositat a sopes thai, postres, smoothies i un sense fi d'opcions. 100% vegan ...

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

6 altres productes en la mateixa categoria: