Tostadas sin gluten de semillas y mijo

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

15 minutos

Preparació

Aperitivo

Tipus

Snacks

Categoria

Ingredients

½ vaso de mijo pelado

1 vaso de agua

60 g de semillas de calabaza

60 g de semillas de girasol

60 g de semillas de lino

30 g de semillas de chía

30 g de sésamo negro

200 ml de agua

4 cdas. de harina de almendras

6 cdas. de harina de avena

1 cda. de orégano seco

1 cda. de albahaca seco

1 cda. de sal

Passos

1.Primero lava y escurre el mijo. Pon una cazuela al fuego con un poco de aceite y tuesta los granos un par de minutos.

2.Añade el agua y cuando rompa a hervir, tápalo y cuece a fuego lento durante unos 25 minutos. Debe quedarse sin agua. Apaga el fuego y deja reposar 5 minutos tapado.

3.Seguidamente mezcla en un bol las semillas, añade 200 ml de agua tibia y deja reposar 15 minutos mientras se acaba de cocer el mijo.

4.Incorpora el mijo, la harina de almendras, la harina de avena, la sal y las hierbas (orégano y albahaca). Mezcla todo bien hasta obtener una mezcla homogénea.

5.Vierte la mitad de la mezcla sobre un trozo de papel vegetal. Coloca otro trozo encima y con un rodillo o botella extiende la masa hasta que tenga un grosor de unos 4 mm.

6.Retira el papel superior y pon la masa en una bandeja al horno precalentado a 190°C durante 25 minutos aproximadamente.

7.Saca del horno, espera a que enfríen y entonces córtalas en trozos con las manos. Guarda los crackers en un tarro hermético y así aguantarán crujientes un par de semanas.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SEZU

Llavors de carbassa pelades BIO 100% compostable

Llavors de carbassa pelades procedents d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, fibra i proteïnes són ideals per enriquir qualsevol plat o utilitzar en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1GIRA

Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable

Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1DORATI

Llavors de lli daurat BIO 100% compostable

Llavors de lli daurat font d' Omega 3 procedents de cultiu ecològic. Riques en àcids grassos, proteïnes i fibra, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Mòltes es poden afegir a porridge, smoothies o a iogurts vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1CHIA

Llavors de Xia BIO 100% Compostable

Llavors de xia ecològiques. Considerades un superaliment, són el vegetal amb major contingut a Omega3, a més d'una excel·lent font de fibra, fòsfor, calci, magnesi, potassi, ferro i seleni. Ideals per afegir en amanides, utilitzar com a ingredient per a postres i pans O preparar batuts....¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1FARIMAN

Farina d'ametlla BIO - 100% compostable

Farina d' ametlla procedent de cultiu ecològic, elaborada a partir de la trituració de fruits secs repel·lats. Ideal per preparar receptes tant dolces com salades....

La Finestra sul Cel

1FAINVE

Farina integral de avantatja

Farina integral de avena procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Rica en cereals i fibra. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

6 altres productes en la mateixa categoria: