Shoyu biològic 500 ml
Salsa de soja elaborada siguiendo el mejor método tradicional (fermentando durante 18 meses en barril de madera). Ideal para recetas a base de cereales, legumbres, verduras y algas.
Agua, habas de soja* (21,5%), trigo*, sal, Aspergillus orizae.
Conté gluten i soja.
Conservar en lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat. Un cop obert conservar en nevera.
kcal. | 72 |
---|---|
kJ. | 303 |
Hidrats de carboni | 7 |
dels quals, sucres | 0,5 |
Proteïnes | 9,4 |
Greixos: | 0,7 |
de les quals, saturades | 0 |
Fibra alimentària | 0,70 |
Sal | 17 |
La Finestra sul Cel
1PUFRA
Puré de poma i fresa BIO
Puré de poma i fressa elaborat 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessir ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....
Vivani
VI016
Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Avellanes Senceres BIO
Xocolata i fruits secs, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Avellanes senceres nouvinguts embolcallades en un cremós xocolata fosc, una autèntica delícia per als amants del bon xocolata negre. Amb un 55 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Germinal
GM013
Bizcocho sense gluten de civada i cacau
El bescoll de civada cacau sense gluten està elaborat amb ingredients 100% ecològics i es caracteritza per la seva textura suau i esponjosa, amb el dolçor del cacau i pel sabor característic de la civada. És ideal per a tota la família per esmorzar o com a berenar. Gaudeix d'aquest deliciós bescoll de civada amb cacau sense gluten.
La Finestra sul Cel
1BREGUI
Break de pèsols verds
Cruixents, sabrosos i irresistibles breaks de pèsols verds. Un snack ric en proteïnes i sense oli ni sucre afegit. Prendre llegums mai serà tan fàcil amb els nous breaks ecològics i 100% vegetals de La Finestra sul Cielo. Només 83 kcal per ració.
Vivani
VI029
Xocolata Negre 99% Panamà amb sucre de coco BIO
Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
La Finestra sul Cel
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...
La Finestra sul Cel
1STU
Esterilla de bambú per a sushi
Esterilla feta de bambú, ideal per preparar sushi....