Base per a pizza integral de blat (2 bases)

Ref: 1PIZZA
Quantitat: 300 gr
2,59 euros
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-007 AGRICULTURA UE/NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Esponjosas masas de pizza elaboradas con trigo blanco y trigo integral de cultivo ecológico. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc.

Harina integral de trigo* (30%), harina de trigo* (30%), aceite de oliva virgen extra*, levadura de cerveza (Saccharomyces cerevisiae), sal, masamadre de espelta*.

Al·lèrgens:

Contiente gluten y derivados, puede contener trazas de soja y mostaza.

* d' agricultura ecològica

Precalentar al horno a 220 grados y guarnecer como se prefiera. Ponerla directamente en la parilla del horno (sin fuente) y cocinar de 8 a 10 minutos. Conservar un lugar fresco y seco. Una vez abierto, conservar en refrigeración y consumir en 2-3 días.

kcal.246
kJ.1048
Hidrats de carboni45
dels quals, sucres0,40
Proteïnes8,20
Greixos:2,10
de les quals, saturades0,30
Fibra alimentària4,60
Sal1,30
3 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1PIZFA

Base de pizza integral d'espelta (2 bases)

Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...

Acquafarina

AF001

Piadina d' espelta BIO

Piadina d' espelta elaborada amb ingredients d' origen ecològic i 100% vegetal. No conté sucres afegits i és una bona opció per prendre tant dolç com salada. A més, es pot usar com a fina base per a pizza. Cada paquet conté 3 piadines.

Acquafarina

AF002

Piadina de blat BIO

Piadina de blat elaborada amb ingredients d' origen ecològic i 100% vegetal. No conté sucres afegits i és una bona opció per prendre tant dolç com salada. A més, es pot fer servir com a fina base per a pizza. Cada paquet conté 3 piadines.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI033

Xocolata Negre 62% amb Caramelo i Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1PAFAR

Pa germinat d' espelta

Pa germinat d' espelta cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....

La Finestra sul Cel

1SESPA

Espaguetis de sègol integral

Espaguetis integrals de sègol elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment....

La Finestra sul Cel

1PESAR

Penne de blat sarraïn BIO

Penne de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut. Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free....

Vivani

VI002

Xocolatada Negra amb Praliné d'Avellana BIO

Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1PIZFA

Base de pizza integral d'espelta (2 bases)

Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...