La Finestra sul Cel
1PIZFA
Base de pizza integral d'espelta (2 bases)
Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...
Esponjosas masas de pizza elaboradas con trigo blanco y trigo integral de cultivo ecológico. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc.
Harina integral de trigo* (30%), harina de trigo* (30%), aceite de oliva virgen extra*, levadura de cerveza (Saccharomyces cerevisiae), sal, masamadre de espelta*.
Mostaza y soja.
Precalentar al horno a 220 grados y guarnecer como se prefiera. Ponerla directamente en la parilla del horno (sin fuente) y cocinar de 8 a 10 minutos. Conservar un lugar fresco y seco. Una vez abierto, conservar en refrigeración y consumir en 2-3 días.
kcal. | 246 |
---|---|
kJ. | 1048 |
Hidrats de carboni | 45 |
dels quals, sucres | 0,40 |
Proteïnes | 8,20 |
Greixos: | 2,10 |
de les quals, saturades | 0,30 |
Fibra alimentària | 4,60 |
Sal | 1,4 |
La Finestra sul Cel
1PIZFA
Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...
La Finestra sul Cel
1PIADES
Descubre la nueva piadina con harina de espelta de la marca La Finestra sul Cielo. Una piadina elaborada únicamente con ingredientes de origen 100% ecológico y vegan. No contiene azúcares añadidos y está preparada con aceite de oliva virgen extra. Es una buena opción para preparar recetas saladas o también como base para postres dulces. Cada paquete contiene 3 piadinas.
Slendier
SLE05
¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...
Sunnita
1SUNI
El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...
Vivani
VI017
Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1SARA
El blat sarrací de La Finestra sul Cielo és molt ric en nutrients i té un sabor inconfundible. A més és de cultiu ecològic i està empaquetat en atmosfera protegida per conservar millor els nutrients del producte. És ideal per combinar el gust amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomesi entre altres condiments....
Vivani
VI042
Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1AMIDO
Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....
La Finestra sul Cel
1PIZFA
Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...