Base per a pizza integral de blat (2 bases)

Ref: 1PIZZA
Quantitat: 300 gr
2,72 euros
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-007 AGRICULTURA UE/NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Esponjosas masas de pizza elaboradas con trigo blanco y trigo integral de cultivo ecológico. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc.

Harina integral de trigo* (30%), harina de trigo* (30%), aceite de oliva virgen extra*, levadura de cerveza (Saccharomyces cerevisiae), sal, masamadre de espelta*.

Al·lèrgens:

Mostaza y soja.

* d' agricultura ecològica

Precalentar al horno a 220 grados y guarnecer como se prefiera. Ponerla directamente en la parilla del horno (sin fuente) y cocinar de 8 a 10 minutos. Conservar un lugar fresco y seco. Una vez abierto, conservar en refrigeración y consumir en 2-3 días.

kcal.246
kJ.1048
Hidrats de carboni45
dels quals, sucres0,40
Proteïnes8,20
Greixos:2,10
de les quals, saturades0,30
Fibra alimentària4,60
Sal1,4
2 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1PIZFA

Base de pizza integral d'espelta (2 bases)

Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1PIADES

Piadina con harina integral de trigo espelta bio vegan

Descubre la nueva piadina con harina de espelta de la marca La Finestra sul Cielo. Una piadina elaborada únicamente con ingredientes de origen 100% ecológico y vegan. No contiene azúcares añadidos y está preparada con aceite de oliva virgen extra. Es una buena opción para preparar recetas saladas o también como base para postres dulces. Cada paquete contiene 3 piadinas.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1PANCE

Pan de molde tierno 5 cereales sin corteza 300g BIO

Pan de molde sin corteza tierno y ecológico elaborado con 5 cereales y con aceite de oliva virgen extra. Una combinación de copos de avena, espelta, cebada, centeno y trigo ideal para preparar sándwiches vegetales con tomate ecológico, verduras y pesto vegetal. Además no contiene azúcares añadidos.

La Finestra sul Cel

1LASASPI

Lasaña de espinacas BIO vegan & gluten free

Autèntica lasanya d'espinacs 100% bio, vegana, sense gluten i ¡llista per menjar! Una combinació de fines capes de pasta, ragú elaborat amb soja texturitzada i tomàquets amb beixamel vegetal. Escalfar i... ¡llest per gaudir de l'autèntic sabor de la lasanya italiana!

La Finestra sul Cel

1SEMAPA

Llavors d' amapola BIO 100% compostable

Llavors d' amapola de cultiu ecològic, riques en fibra i fonts de proteïna. Excel·lents per afegir a amanides i plats de pasta així com guarnir productes de fleca, galetes, pa i pams amb un resultat atractiu i deliciós. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

Numi

NU014

Infusió de Cúrcuma - Sol Ámbar BIO

La infusió de Cúrcuma - Sol Ámbar- irradia una intensitat suau, com si d'una resplendor càlida i saludable es tractés. Es barreja la potent cúrcuma amb espècies i amb la dolçor de la vainilla per obtenir una combinació que brinda un benestar balsàmic. S'embolica aquesta infusió dolça i picant amb rooibos, beines de vainilla, cardamom i una pizza de canyella. La cúrcuma és una arrel antiquíssima relacionada amb la família del gingebre que s'empra en les dietes ayurvèdiques com a ingredient equilibrant.

La Finestra sul Cel

1RYU

Prunes d' Umeboshi bio 100 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant força temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1PIZFA

Base de pizza integral d'espelta (2 bases)

Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...