La Finestra sul Cel
1PIZFA
Base de pizza integral d'espelta (2 bases)
Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...
Esponjosas masas de pizza elaboradas con trigo blanco y trigo integral de cultivo ecológico. Para combinar con verduras cortadas, olivas, etc.
Harina integral de trigo* (30%), harina de trigo* (30%), aceite de oliva virgen extra*, levadura de cerveza (Saccharomyces cerevisiae), sal, masamadre de espelta*.
Contiente gluten y derivados, puede contener trazas de soja y mostaza.
Precalentar al horno a 220 grados y guarnecer como se prefiera. Ponerla directamente en la parilla del horno (sin fuente) y cocinar de 8 a 10 minutos. Conservar un lugar fresco y seco. Una vez abierto, conservar en refrigeración y consumir en 2-3 días.
kcal. | 246 |
---|---|
kJ. | 1048 |
Hidrats de carboni | 45 |
dels quals, sucres | 0,40 |
Proteïnes | 8,20 |
Greixos: | 2,10 |
de les quals, saturades | 0,30 |
Fibra alimentària | 4,60 |
Sal | 1,30 |
La Finestra sul Cel
1PIZFA
Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...
Acquafarina
AF001
Piadina d' espelta elaborada amb ingredients d' origen ecològic i 100% vegetal. No conté sucres afegits i és una bona opció per prendre tant dolç com salada. A més, es pot usar com a fina base per a pizza. Cada paquet conté 3 piadines.
Acquafarina
AF002
Piadina de blat elaborada amb ingredients d' origen ecològic i 100% vegetal. No conté sucres afegits i és una bona opció per prendre tant dolç com salada. A més, es pot fer servir com a fina base per a pizza. Cada paquet conté 3 piadines.
Germinal
GM004
Galetes farcides d'una suau i sabrosa crema d'arandans barrejada amb una deliciosa pasta de galeta ideals per berenar o esmorzar. Amb ingredients de cultiu ecològic i certificades com Gluten Free.
Vivani
VI033
Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1PAFAR
Pa germinat d' espelta cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....
La Finestra sul Cel
1SESPA
Espaguetis integrals de sègol elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment....
La Finestra sul Cel
1PESAR
Penne de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut. Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free....
Vivani
VI002
Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1PIZFA
Dues bases de pizza elaborades amb farina integral 100% d' espelta procedent de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...