Dark & Creamy - Barrita de xocolata negre amb oli d'oliva

Ref: VI042
Cantidad: 35 g
1,55 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/ no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

pasta de cacao* 40%, azu?car de can?a integral*, manteca de cacao*, aceite de oliva* 5 %. Materias secas de cacao: mi?nimo 60%.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.556
kJ.2326
Hidrats de carboni38,3
dels quals, sucres35
Proteïnes4,4
Greixos:41
de les quals, saturades25,7
Fibra alimentària0
Sal0,04
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI046

Xocolata Blanc per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI030

Xocolata Blanc amb Vainilla Bourbon BIO

El millor xocolata blanc amb un intens aroma a vainilla. Aquesta creació d'una exquisita cremositat conté menys sucre i és menys dolç que altres xocolates blancs. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI017

Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Ametlles BIO

Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Le Moulin du Pivert

LMP021

Galetes temptació gingebre i llimona banyades en xocolata negra

Delicioses galetes temptació de gingebre i llimona, cobertes d' intensa xocolata negra. Elaborades amb ingredients de cultiu ecològic, sense oli de palma i sense ou. La combinació de gingebre, xocolata i llimona aporta a les galetes un sabor i una aroma únics. Presentades en un còmode format monodosi per portar-les on vulguis i gaudir del seu sabor en qualsevol moment del dia. Font...

Alce Nero

AN240

Tauleta de xocolata BIO 100% pur cacau

Deliciosa i intensa tauleta de cacau pur 100% elaborada amb cacau cultivat a Perú, és la temptació perfecta per als amants de la xocolata més pur. Rica en antioxidants, no conté sucres afegits i està reconeguda com a Fair Trade....

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

Argital

AR15

Sabó líquid BIO

Sabó líquid facial i corporal amb un ph àcid dermocompatible i sense conservants ni SLS....

Manuka Health

MH013

Caramels amb mel de Manuka i llimona (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat amb el sabor natural fresc de la llimona i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

Alce Nero

AN123

Galetes d' espelta

Sabroses i cruixents galetes d' espelta de cultiu ecològic elaborades sense conservants ni aromatitzants. Sense greixos hidrogenats. Perfectes per mullar-les en qualsevol tipus de beguda de cereals així com per a l'esmorzar o berenar....