Dark & Creamy - Barrita de xocolata negre amb oli d'oliva

Ref: VI042
Quantitat: 0.04
1,18 euros
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/ no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

pasta de cacao* 40%, azu?car de can?a integral*, manteca de cacao*, aceite de oliva* 5 %. Materias secas de cacao: mi?nimo 60%.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.556
kJ.2326
Hidrats de carboni38,3
dels quals, sucres35
Proteïnes4,4
Greixos:41
de les quals, saturades25,7
Fibra alimentària0
Sal0,04
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -5%

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Alce Nero

AN152

Tableta de xocolata amb un 75% de cacau

Tableta de xocolata amb un 75% de pur cacau ecològic cultivat a la regió de Talamanca, al sud-est de Costa Rica, i certificat com a Fair Trade. Perfecta per deleitar-se d'un moment de pau....

Vivani

VI014

Xocolata amb Llet i Avellana BIO

El germà petit del nostre Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres. Els tropes d'avellana nou torrada li donen un toc cruixent i de fruits secs que equilibra la xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI025

Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN236

Tauleta de xocolata negra amb gingebre

El gingebre i el cacau s'uneixen per oferir-te aquesta deliciosa tauleta de xocolata negra procedent de l'Equador. Dulcificada amb sucre de canya, es caracteritza per un lleuger toc picant propi del gingebre, que delectarà els paladars més gourmet. Amb un mínim del 70% de pur cacau, està elaborada només amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llet i amb certificació Fair Trade....

Vivani

VI007

Xocolata Latte Macchiato Praliné BIO

La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1FAINSA

Farina integral de blat sarraïn

Farina integral de blat sarraïn procedent de cultiu ecològic i envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Manuka Health

MH012

Caramels amb mel de Manuka i grosella negra (MGO 400+)

Aquests suaus caramels combinen les bondats de la mel de Manuka de Nova Zelanda de primera qualitat amb el sabor afruitat fresc de la grosella negra i un plus addicional de vitamina C. Elaborats amb mel de Manuka MGO ™ 400 + d'alt grau, , certificada pel seu contingut de metilglioxal natural (400 mg / kg). Aquest compost és el que fa la mel de Manuka tan especial , pura i plena de propietats. Amb ingredients 100% naturals , sense colorants ni sabors artificials.

Manuka Health

MH001

Mel de Manuka 250g (MGO 30+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 30+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recol·lectar i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Magatzem

AB024

Abrillantador rentaplats

Abrillantador per a rentaplats elaborat amb ingredients 100% naturals que protegeixen la vaixella i el rentaplats. Deixa brillants coberts i vaixelles. Prevé la formació de halos durant l' assecament. Proporciona neteja neutralitzant els residus alcalins del rentat. No conté fòsfor....

Vivani

VI019

Xocolata Negre amb Llet 50% Panamà amb sucre de coco BIO

Amb el seu alt contingut en cacau i el seu discret dolçor, aquesta creació sedueix els amants de la xocolata amarg i de la xocolata amb llet a parts iguals. Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel, el complement perfecte per a l'aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 50 % de cacau per convèncer els amants de qualsevol tipus de xocolata. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Voelkel

VK023

Kombucha original BIO 750ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd i herbes aromàtiques li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu procés d'elaboració, manté tots ...