Helado mini sorbetti 8u bio 30g

Ref: RA014
Cantidad: 0.24
5,10 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Rachelli

Certificat per:

BIO

IT BIO 007

favorite_border Guardar per a més tard

Disfruta de este delicioso helado italiano Mini Sorbetti de Gildo Rachellli. Una exquisita combinación de sabores en 8 unidades de 30g cada una. ¡Te encantará!

Sorbetes de limón (agua; zumo de limón* (18%) ; azúcar de caña*; jarabe de arroz*; estabilizador: goma garrofín*; aceite esencial de limón*) Sorbetes de cereza negra (agua; puré y zumo de cereza negra* (25%); azúcar de caña*; sirope de arroz*; zumo de limón*; estabilizador: goma garrofín*, pectina) Sorbetes de albaricoque (agua; puré de albaricoque* (24%); azúcar de caña*; sirope de arroz*; zumo de limón*; estabilizador goma garrofín*).

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de soja y de leche.

* d' agricultura ecològica

Consérvese a -18°C.

kcal. 86
kJ. 364
Hidrats de carboni 21
dels quals, sucres 21
Sal0,05
6 altres productes en la mateixa categoria:

Rachelli

RA006

Helado de Vainilla Demeter BIO 100g

Gaudeix a cullerades aquest deliciós gelat i reviu els teus millors moments! Amb gust a vainilla, 100% ecològic i Fairtrade. Saboreu-ho com a postres, berenar o com a caprici quan més t'apeteixi. 

Naturattiva

NA008

Helado vegetal de coco, cacao y virutas de coco BIO

Si ets un amant del coco, ¡aquest gelat és perfecte per a tu! A més, el cacau i les enganxes de coco li donen un toc encara més deliciós. A què esperes per provar-ho? 100% vegetal, naturalment sense lactosa gluten free.

Naturattiva

NA007

Sandvitx gelat vegetal a base de coco BIO

Aquí tens el teu pròxim bàsic per a aquest estiu: El nostre deliciós sandvitx de gelat vegetal de coco! Una combinació plaent entre la galeta i el coco. Apte per a vegans, vegetarians i omnívors i naturalment sense lactosa. Inclou 8 unitats de 40g.

Naturattiva

NA006

Helado vegetal a base de coco con cobertura de chocolate bio

Si ja t'agradava el gelat tradicional cobert de xocolata, ¡al·lucinaràs amb el nostre gelat a base de coco! Ideal combinació entre la cremositat de la llet de coco i la textura rica i fosca de la xocolata. És 100% vegetal, ecològic i sense gluten.

Rachelli

RA001

Helado de Café Demeter BIO 100g

Ets cafeter? Llavors ja tenim el teu aliat perfecte per a aquest estiu. El Deliciós Gelat de Cafè de Rachelli és perfecte per menjar-te'l en qualsevol moment del dia. 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just i amb el certificat fair trade. 

Casa Grande de Xanceda

XANCE009

Helado de Yogur Eco con Choco 500ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con chocolate está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y chocolate 100% ecológico. Una cremosidad única y su exquisito chocolate lo convierte en un auténtico placer saludable para los más golosos. Además es bajo en grasa así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

BioCool

BC010

Brócoli congelado BIO 300g

Brócoli congelado ecológico, listo para cocinar al vapor, salteado, a la plancha o al horno como una verdura deliciosa para guarnición

Rachelli

RA006

Helado de Vainilla Demeter BIO 100g

Gaudeix a cullerades aquest deliciós gelat i reviu els teus millors moments! Amb gust a vainilla, 100% ecològic i Fairtrade. Saboreu-ho com a postres, berenar o com a caprici quan més t'apeteixi. 

Casa Grande de Xanceda

XANCE016

Helado de Frambuesa bio 3x85ml (cja 8 uds)

Helado ecológico de frambuesa de Casa Grande de Xanceda con casi nada de calorías, para endulzar tus mejores sobremesas sin ningún tipo de remordimiento. Esta fruta que re-fresca está muy buena, es 100% ecológica y es perfecta para refrescarte las tardes de verano.

Naturattiva

NA009

Helado a base de soja con cobertura de chocolate y avellanas

Disfruta de este delicioso helado a base de soja cubierto con chocolate negro y crujiente de avellanas tostadas. ¡Irresistible ! Elaborado con ingredientes procedentes de agricultura ecológica, es apto para personas veganas y certificado sin gluten. Incluye 3 unidades de 80g.

Preu base -10%

BioCool

BC003

Judías verdes congeladas BIO

Mongetes verdes congelades ecològiques, llistes per preparar un deliciós pèsol amb cigrons i patates. Amb certificació BIO i d' origen europeu. Envàs de cartró.

BioCool

BC006

Frutos del bosque congelados BIO

Barreja de groselles vermella i negra, frambueses , arangrans i mores, d'origen ecològic i europeu. Llest per consumir, aquest mix de fruits vermells resulta una alternativa ideal per consumir antioxidants diàriament. Añádelo a tu batido o recorre a aquesta barreja per preparar una tarta gelada. En envàs de cartró.