Helado de Café Demeter BIO 100g

Ref: RA001
Quantitat: 0.10
2,85 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
Rachelli

Certificat per:

BIO

IT BIO 007 EU / non-EU Agriculture

favorite_border Guardar per a més tard

Ets cafeter? Llavors ja tenim el teu aliat perfecte per a aquest estiu. El Deliciós Gelat de Cafè de Rachelli és perfecte per menjar-te'l en qualsevol moment del dia. 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just i amb el certificat fair trade. 

leche**, nata**, azúcar moreno terciado**, jarabe de mandioca*, maltodextrinas de manioca*, 3% extracto líquido de café*, estabilizante: goma garrofin*. *Ingredientes ecológicos, **ingredientes ecológicos y biodinámicos.

Al·lèrgens:

Conté lactosa. Pot contenir traces de fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Consérvese a -18°C.

kcal.180
kJ.757
Hidrats de carboni25
dels quals, sucres22
Proteïnes2,60
Greixos:7,70
de les quals, saturades4,90
Sal0,11
6 altres productes en la mateixa categoria:

Casa Grande de Xanceda

XANCE011

Helado de Yogur Eco con Vainilla 3x100ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con vainilla está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vacas y vainilla 100% ecológica. Además, su formato en tarrina de 55g es muy práctico para los más peques de la casa. Estos helados contienen los fermentos activos naturales y saludables de este yogur ecológico. El resultado: ¡Un helado saludable y delicioso! es bajo en grasa, con sólo un 3% mg, así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Naturattiva

NA007

Sandvitx gelat vegetal a base de coco BIO

Aquí tens el teu pròxim bàsic per a aquest estiu: El nostre deliciós sandvitx de gelat vegetal de coco! Una combinació plaent entre la galeta i el coco. Apte per a vegans, vegetarians i omnívors i naturalment sense lactosa. Inclou 8 unitats de 40g.

Naturattiva

NA009

Helado a base de soja con cobertura de chocolate y avellanas

Disfruta de este delicioso helado a base de soja cubierto con chocolate negro y crujiente de avellanas tostadas. ¡Irresistible ! Elaborado con ingredientes procedentes de agricultura ecológica, es apto para personas veganas y certificado sin gluten. Incluye 3 unidades de 80g.

Casa Grande de Xanceda

XANCE012

Helado de Yogur Eco con Choco 3x100ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con chocolate de Xanceda es delicioso y le encantará a toda la familia. Una cremosidad única y su exquisito chocolate lo convierte en un auténtico placer saludable. Puedes servirlo solo o acompañado de frutas, galletas o cualquier otro acompañamiento. Además, es bajo en grasa así que ¡disfrútalo cuando te apetezca!

Precio base -30%

Quinua Reial

QR041

Helado de coco y quinoa real vegan

Trasllada't fins a la teva platja favorita i gaudeix del sabor i la cremositat del nou gelat de coco i quínoa. Elaborat amb ingredients procedents d'agricultura ecològica, aquest gelat és apte per a persones veganes i certificat Gluten Free. Advertim... ¡aquesta referència crea addicció!...

Casa Grande de Xanceda

XANCE008

Helado de Yogur Eco con Arándanos

Delicioso helado de yogur con arándanos elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y exquisitos arándanos 100% ecológicos. Bajo en grasa, con sólo un 3,4% mg y con fermentos naturales activos. Su cremosa textura te encantará.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Naturattiva

NA006

Helado vegetal a base de coco con cobertura de chocolate bio

Si ja t'agradava el gelat tradicional cobert de xocolata, ¡al·lucinaràs amb el nostre gelat a base de coco! Ideal combinació entre la cremositat de la llet de coco i la textura rica i fosca de la xocolata. És 100% vegetal, ecològic i sense gluten.

Naturattiva

NA003

Gelat vegetal a base d' arròs amb cacau bio

Gaudeix de la textura cremosa i el sabor irresistible d' aquest gelat a base d' arròs amb una explosiva salsa de cacau. Tot un delit per al paladar! Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, sense gluten i naturalment sense lactosa.

Naturattiva

NA002

Gelat vegetal a base de soja amb cobertura de xocolata bio

Gaudeix d'aquest deliciós gelat a base de soja cobert amb xocolata. Irresistible per prendre't a la platja! Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, és apte per a persones veganes i certificat sense gluten. Inclou 3 unitats de 84g.

Rachelli

RA004

Helado de Stracciatella Demeter BIO 100g

Deliciós gelat de stracciatella 100% ecòlogic de Rachelli. Gaudeix-ho a la platja, piscina o on tu prefereixes! Amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

Rachelli

RA005

Helado de Pistacho Demeter BIO 100g

A què sap l'estiu? Dolç i fresquet. Amb el gelat de pistatxo de Rachelli, l'estiu et sabrà diferent. És 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

Naturattiva

NA001

Gelat vegetal de con a base de soja bio

¡Dale la bienvenida al verano con este delicioso Cono de helado vegetal con waffle! Elaborado con ingredientes procedentes de agricultura ecológica y naturalmente sin lactosa, es una perfecta opción para veganos. Incluye 4 unidades de 75g.