Helado de Frambuesa bio 3x85ml (cja 8 uds)

Ref: XANCE016
Cantidad: 156 gr
5,70 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Casa Grande de Xanceda

Certificat per:

BIO

ES-ECO-022-GA.

favorite_border Guardar per a més tard

Helado ecológico de frambuesa de Casa Grande de Xanceda con casi nada de calorías, para endulzar tus mejores sobremesas sin ningún tipo de remordimiento. Esta fruta que re-fresca está muy buena, es 100% ecológica y es perfecta para refrescarte las tardes de verano.

Frambuesa ecológica (46,86%), agua, azúcar de caña ecológico, inulina de ágave ecológica, sirope de máiz ecológico, harina de semilla de algarroba ecológica y goma de guar ecológica.

* d' agricultura ecològica

Se recomienda mantener a una temperatura ?-18ºC.

kcal. 87,9
kJ. 366,4
Hidrats de carboni 22,5
dels quals, sucres 17,8
Proteïnes 0,5
Greixos: 0,1
de les quals, saturades 0
Sal3,7
6 altres productes en la mateixa categoria:

Naturattiva

NA001

Gelat vegetal de con a base de soja bio

¡Dale la bienvenida al verano con este delicioso Cono de helado vegetal con waffle! Elaborado con ingredientes procedentes de agricultura ecológica y naturalmente sin lactosa, es una perfecta opción para veganos. Incluye 4 unidades de 75g.

Rachelli

RA004

Helado de Stracciatella Demeter BIO 100g

Deliciós gelat de stracciatella 100% ecòlogic de Rachelli. Gaudeix-ho a la platja, piscina o on tu prefereixes! Amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

Naturattiva

NA005

Gelat vegetal a base d' arròs amb cobertura de xocolata bio

Gaudeix de la textura cremosa i el deliciós sabor d' aquest gelat vegetal amb cobertura de xocolata. La barreja entre la dolça beguda d'arròs i la xocolata fan una perfecta combinació per als més llaminers. Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, 100% vegetal i sense gluten. Inclou 4 unitats de 50g.

Rachelli

RA001

Helado de Café Demeter BIO 100g

Ets cafeter? Llavors ja tenim el teu aliat perfecte per a aquest estiu. El Deliciós Gelat de Cafè de Rachelli és perfecte per menjar-te'l en qualsevol moment del dia. 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just i amb el certificat fair trade. 

Casa Grande de Xanceda

XANCE011

Helado de Yogur Eco con Vainilla 3x100ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con vainilla está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vacas y vainilla 100% ecológica. Además, su formato en tarrina de 55g es muy práctico para los más peques de la casa. Estos helados contienen los fermentos activos naturales y saludables de este yogur ecológico. El resultado: ¡Un helado saludable y delicioso! es bajo en grasa, con sólo un 3% mg, así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

BioCool

BC005

Arangrans congelats BIO

Arandrans congelats ecològics i d'origen europeu, llestos per consumir. Prepara un energètic batut o de topping en les teves tortites de avantatja i plàtan. En envàs de cartró.

Rachelli

RA006

Helado de Vainilla Demeter BIO 100g

Gaudeix a cullerades aquest deliciós gelat i reviu els teus millors moments! Amb gust a vainilla, 100% ecològic i Fairtrade. Saboreu-ho com a postres, berenar o com a caprici quan més t'apeteixi. 

Alce Nero

ANF02

Pizza de Verduras bio congelada

Pizza de Verdures bio congelada d'Alce nero amb ingredients 100% ecològics de la millor qualitat com la reconeguda Passata de tomàquet de la marca, mozzarella orgànica, oli d'oliva verge extra i realitzada amb llevat mare amb un procés natural de 24h de repòs. A més amb verdures assades amb trompetes d'albergínia, tomàquets i calabací. Autèntica Pizza Italiana, al forn de llenya.

Casa Grande de Xanceda

XANCE009

Helado de Yogur Eco con Choco 500ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con chocolate está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y chocolate 100% ecológico. Una cremosidad única y su exquisito chocolate lo convierte en un auténtico placer saludable para los más golosos. Además es bajo en grasa así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Naturattiva

NA003

Gelat vegetal a base d' arròs amb cacau bio

Gaudeix de la textura cremosa i el sabor irresistible d' aquest gelat a base d' arròs amb una explosiva salsa de cacau. Tot un delit per al paladar! Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, sense gluten i naturalment sense lactosa.

Rachelli

RA014

Helado mini sorbetti 8u bio 30g

Disfruta de este delicioso helado italiano Mini Sorbetti de Gildo Rachellli. Una exquisita combinación de sabores en 8 unidades de 30g cada una. ¡Te encantará!