Judías verdes congeladas BIO

Ref: BC003
Cantidad: 0.30
2,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
BioCool

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-001 Agricultura UE/ NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Mongetes verdes congelades ecològiques, llistes per preparar un deliciós pèsol amb cigrons i patates. Amb certificació BIO i d' origen europeu. Envàs de cartró.

Judías verdes*

* d' agricultura ecològica

Conservar congelado hasta el momento de su consumo, no volver a congelar una vez descongelado. Cocinar antes de su consumo.

kcal.29
kJ.122
Hidrats de carboni3,40
dels quals, sucres1,50
Proteïnes1,90
Greixos:0
de les quals, saturades0
Sal0,10
6 altres productes en la mateixa categoria:

BioCool

BC002

Espinacas congeladas BIO

Amb els nous espinacs congelats 100% BIO, prepara un deliciós pèsol d'espinacs amb passes sultanes i pinyons. Amb certificació ecològica, d'origen europeu i seguint uns mètodes de cultiu sostenibles, aquesta verdura congelada serà un "must" al teu congelador. Envàs de cartró.

Preu base -10%

BioCool

BC009

Frambuesa congelada BIO 300g (cja 10 ud)

Frambuesas congeladas ecológicas, listas para consumir. Fruta ideal para todo tipo de recetas, postres y batidos.

Preu base -10%

BioCool

BC008

Fresa congelada BIO

Fresa congelada ecológica a dados, lista para consumir. Úsala como ingrediente para tus smoothies o prepara un rico pastel vegan con compota de fresa. Una fruta muy versátil que no puede faltar en tu congelador. En envase de cartón.

BioCool

BC010

Brócoli congelado BIO 300g

Brócoli congelado ecológico, listo para cocinar al vapor, salteado, a la plancha o al horno como una verdura deliciosa para guarnición

PZ001

Pulpa de açaí pura congelada BIO

EL Açaí Pure de Petruz se obtiene a partir de las mejores bayas orgánicas premium de Açaí cultivadas en la selva amazónica. Nuestro Açaí Pure es una fuente de nutrientes y de antioxidantes.

PZ002

Pulpa de açaí guarana congelada BIO

Petruz açai con guarana, es una versión creada para aquellos que quieren disfrutar del Açaí de primera calidad tal y como se consume en las playas de Brasil con extracto orgánico de guaraná para aportarnos energía.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Rachelli

RA001

Helado de Café Demeter BIO 100g

Ets cafeter? Llavors ja tenim el teu aliat perfecte per a aquest estiu. El Deliciós Gelat de Cafè de Rachelli és perfecte per menjar-te'l en qualsevol moment del dia. 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just i amb el certificat fair trade. 

La Finestra sul Cel

3TAMA

Tamari BIO 1L

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

Germinal

GM009

Galetes sense gluten farcides de crema d'aranyes

Riques galetes d' arròs i blat de moro farcides de crema d' arandans. Amb ingredients 100% d'origen ecològic, aquestes sabroses galetes són a més certificades gluten free. El plaer ideal per als amants dels fruits vermells.

Preu base -10%

Germinal

GMF013

Burger de remolacha y lentejas rojas sin gluten BIO

Burger vermella a base de remolatxa, tomàquets i llenties vermelles ideal per preparar-la amb pa integral, una crema d'aiguacat i unes fulles de rúcula. Elaborada amb ingredients 100% ecològics, no conté gluten i és apta per a persones veganes....

Rachelli

RA011

Sorbete de Limón Demeter BIO 100g

Hi ha alguna cosa més refrescant i deliciós que un bon sorbet de llimona? Doncs el de Rachelli és perfecte per als teus digestions o simple moment de gaudi. Pots gaudir-lo sol o en companyia. És 100% ecològic i amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

Alce Nero

AN058

Salsa de tomàquet amb verdures BIO

Salsa de tomàquet amb petits trossets de verdures (pastanaga, api i ceba), elaborada amb ingredients de primera qualitat sense conservants ni colorants. Per conservar tota la frescor i nutrients del tomàquet, el procés productiu no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. Pasteuritzat a baixa temperatura. Ideal per afegir directament a la pasta o preparar delicioses...

També podria interessar-li

BioCool

BC001

Guisantes congelados BIO

Pèsols congelats ecològics d' origen europeu, respectant els mètodes de cultiu sostenibles per a la terra i amb una qualitat excepcional. Salteu-vos amb ceba pochada i una pizza de sal i combínals amb tofu marinat al tamari. Envàs de cartró.

BioCool

BC002

Espinacas congeladas BIO

Amb els nous espinacs congelats 100% BIO, prepara un deliciós pèsol d'espinacs amb passes sultanes i pinyons. Amb certificació ecològica, d'origen europeu i seguint uns mètodes de cultiu sostenibles, aquesta verdura congelada serà un "must" al teu congelador. Envàs de cartró.