Sandvitx gelat vegetal a base de coco BIO

Ref: NA007
Cantidad: 0.32
7,90 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
Naturattiva

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Aquí tens el teu pròxim bàsic per a aquest estiu: El nostre deliciós sandvitx de gelat vegetal de coco! Una combinació plaent entre la galeta i el coco. Apte per a vegans, vegetarians i omnívors i naturalment sense lactosa. Inclou 8 unitats de 40g.

Gelat(58%): Beguda de coco* (70%) (aigua, pasta de coco* (8,7%)), sucre moreno de canya integral*, xarop de glucosa*, maltodextrina*, oli de coco*, proteïnes de pèsol*, dextrosa*, estabilitzants: pectina–goma guar*-goma xantana, aroma natural*, sal marina.*ecològic. Galeta( 42%): farina de blat*, sucre*, oli de gira-sol*, xarop de blat de moro*, cacau magre*, emulgent: lecitina de gira-sol*, gasificants: carbonat àcid de sodi–carbonat àcid d' amoni, sal.

Al·lèrgens:

Conté gluten. Pot contenir traces de soja.

* d' agricultura ecològica

Consum directe. Conservar a temperatura no superior a -18°C.

kcal.268
kJ.1132
Hidrats de carboni49
dels quals, sucres20
Proteïnes3,60
Greixos:6,20
de les quals, saturades3,80
Fibra alimentària1,10
Sal0,06
6 altres productes en la mateixa categoria:

Naturattiva

NA005

Gelat vegetal a base d' arròs amb cobertura de xocolata bio

Gaudeix de la textura cremosa i el deliciós sabor d' aquest gelat vegetal amb cobertura de xocolata. La barreja entre la dolça beguda d'arròs i la xocolata fan una perfecta combinació per als més llaminers. Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, 100% vegetal i sense gluten. Inclou 4 unitats de 50g.

Casa Grande de Xanceda

XANCE009

Helado de Yogur Eco con Choco 500ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con chocolate está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y chocolate 100% ecológico. Una cremosidad única y su exquisito chocolate lo convierte en un auténtico placer saludable para los más golosos. Además es bajo en grasa así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Rachelli

RA001

Helado de Café Demeter BIO 100g

Ets cafeter? Llavors ja tenim el teu aliat perfecte per a aquest estiu. El Deliciós Gelat de Cafè de Rachelli és perfecte per menjar-te'l en qualsevol moment del dia. 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just i amb el certificat fair trade. 

Naturattiva

NA009

Helado a base de soja con cobertura de chocolate y avellanas

Disfruta de este delicioso helado a base de soja cubierto con chocolate negro y crujiente de avellanas tostadas. ¡Irresistible ! Elaborado con ingredientes procedentes de agricultura ecológica, es apto para personas veganas y certificado sin gluten. Incluye 3 unidades de 80g.

Casa Grande de Xanceda

XANCE015

Helado bombón de Yogur Eco con Vainilla 3x85ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con vainilla y chocolate está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y con vainilla y chocolate 100% ecológicos. Su cremoso interior de yogur de vainilla y su crujiente cobertura de chocolate lo hace irresistiblemente delicioso. Además es bajo en grasa así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Rachelli

RA007

Helado de Avellana BIO Demeter 100g

Quan arriba la calor i no hi ha res més que t'apeteixi... Opta pel gelat d'avellanes de Rachelli. Fet amb ingredients ecològics i de comerç just. El perfecte break per als més llaminers. Conservar a -18°C.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Naturattiva

NA008

Helado vegetal de coco, cacao y virutas de coco BIO

Si ets un amant del coco, ¡aquest gelat és perfecte per a tu! A més, el cacau i les enganxes de coco li donen un toc encara més deliciós. A què esperes per provar-ho? 100% vegetal, naturalment sense lactosa gluten free.

Alce Nero

ANF02

Pizza de Verduras bio congelada

Pizza de Verdures bio congelada d'Alce nero amb ingredients 100% ecològics de la millor qualitat com la reconeguda Passata de tomàquet de la marca, mozzarella orgànica, oli d'oliva verge extra i realitzada amb llevat mare amb un procés natural de 24h de repòs. A més amb verdures assades amb trompetes d'albergínia, tomàquets i calabací. Autèntica Pizza Italiana, al forn de llenya.

Germinal

GMF002

Burger de mijo y berenjena sin gluten BIO

Hamburgueses de mijo i albergínia elaborades amb ingredients de cultiu ecològic i sense gluten. Dos burgers amb un sabor delicat molt especial, reforçat per les aromes característiques de la cúrcuma i el comí que li atorguen una personalitat càlida al plat. A més, el mijo és un cereal ric en fòsfor i magnesi que combina a la perfecció amb l'albergínia donant com a resultat un plat llest parell...

Naturattiva

NA006

Helado vegetal a base de coco con cobertura de chocolate bio

Si ja t'agradava el gelat tradicional cobert de xocolata, ¡al·lucinaràs amb el nostre gelat a base de coco! Ideal combinació entre la cremositat de la llet de coco i la textura rica i fosca de la xocolata. És 100% vegetal, ecològic i sense gluten.

Rachelli

RA005

Helado de Pistacho Demeter BIO 100g

A què sap l'estiu? Dolç i fresquet. Amb el gelat de pistatxo de Rachelli, l'estiu et sabrà diferent. És 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

BioCool

BC002

Espinacas congeladas BIO

Amb els nous espinacs congelats 100% BIO, prepara un deliciós pèsol d'espinacs amb passes sultanes i pinyons. Amb certificació ecològica, d'origen europeu i seguint uns mètodes de cultiu sostenibles, aquesta verdura congelada serà un "must" al teu congelador. Envàs de cartró.