Caldo natural pescado Aneto bio 1L

Ref: ANET03
Cantidad: 1.00 L
5,25 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Aneto

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard

Caldo natural de pescado Aneto, este caldo contiene las mejores verduras de cultivo ecológico y pescado. Se cocina todo a fuego lento durante más de 2 horas para obtener el mejor resultado ! Ideal para sopas, o recetas con caldo de pescado .

kcal
kJ
Greixos
De les quals, saturades
Hidrats de carboni
Dels quals, sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
6 altres productes en la mateixa categoria:

Aneto

ANET06

Caldo natural verdura Aneto bio 1,5L

Caldo natural de verduras Aneto, este caldo contiene la mejor seleccion de verduras ecológicas más suaves y fácilmente digeribles. Cocinadas a fuego lento durante más de 3 horas para extraer el mejor de los caldos ! Ideal para sopas o para prepar recetas que necesiten un buen caldo de base.

Aneto

ANET05

Caldo natural pollo Aneto bio 1L

Caldo natural de pollo Aneto, este caldo se ha cocinado con el mejor pollo de corral y las verduras más frescas de cultivo ecológico, cocinado a fuego lento durante más de 3 horas para obtener el mejor caldo! Ideal para sopas o recetas que necesiten un buen caldo de base.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Machandel

MC016

Llenties BIO Demeter

Les llenties de Machandel són un aliment molt complet ja que són font de ferro, àcid fòlic i potassi. A més, són font de proteïna vegetal i ferro, enfortint així el trànsit intestinal i sistema immunològic. Fetes amb ingredients 100% ecològics.

Aneto

ANET02

Caldo natural cebolla Aneto bio 1L

Caldo natural de cebolla Aneto , con las mejores verduras de cultivo ecológico. El resultado de un caldo que ha estado 3 horas a fuego lento para obtener el mejor resultado.

La Finestra sul Cel

1BIMAT

Galetes del matí

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i sabres. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal....

Quinua Reial

QR006

Grano rojo de quinoa real bio 100% Plastic Free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

2ACIUME

Vinagre de umeboshi 500 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....