Caldo natural pollo Aneto bio 1L

Ref: ANET05
Cantidad: 1.00 L
5,25 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Aneto

Certificat per:

BIO
favorite_border Guardar per a més tard
kcal
kJ
Greixos
De les quals, saturades
Hidrats de carboni
Dels quals, sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
6 altres productes en la mateixa categoria:

Aneto

ANET03

Caldo natural pescado Aneto bio 1L

Caldo natural de pescado Aneto, este caldo contiene las mejores verduras de cultivo ecológico y pescado. Se cocina todo a fuego lento durante más de 2 horas para obtener el mejor resultado ! Ideal para sopas, o recetas con caldo de pescado .

Aneto

ANET06

Caldo natural verdura Aneto bio 1,5L

Caldo natural de verduras Aneto, este caldo contiene la mejor seleccion de verduras ecológicas más suaves y fácilmente digeribles. Cocinadas a fuego lento durante más de 3 horas para extraer el mejor de los caldos ! Ideal para sopas o para prepar recetas que necesiten un buen caldo de base.

Aneto

ANET02

Caldo natural cebolla Aneto bio 1L

Caldo natural de cebolla Aneto , con las mejores verduras de cultivo ecológico. El resultado de un caldo que ha estado 3 horas a fuego lento para obtener el mejor resultado.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1FAINRI

Farina integral d' arròs

Farina integral d' arròs elaborada en atmosfera protegida per assegurar-ne la conservació. Procedent d'agricultura ecològica, és ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

Alce Nero

AN088

Paté d' olives negres BIO

Sofisticat paté d' olives negres d' intens sabor i de cultiu ecològic. Ideal per combinar amb crackers o crear sofisticades salses. Un plaer dirigit als amants de l'olivada....

Precio base -35%

Vivibio

VBIO510

Compota de maduixot Vivibio

Compota elaborada amb maduixes procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma, amb un 70% de la millor fruita. Ideal per a l'esmorzar o el berenar així com per a l'elaboració de postres....

La Finestra sul Cel

1SOFMA

Tortugues de blat de moro

Tortugues de blat de moro elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.