Judías verdes agridulces

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Primer plato

Tipus

Verduras

Categoria

Ingredients

Un manojo de judías verdes

Un chorrito de aceite de sésamo

Puré de umeboshi

Sirope de arroz

Passos

1. Cortar en diagonales finas las judías.

2. Calentar un wok o similar.

3. Añadir el aceite de sésamo.

4. Saltear las judías con una pizca de sal.

5. Mezclar el puré de umeboshi con un poco de sirope de arroz y agua.

6. Añadir la salsa a las judías y saltear un par de minutos más.

card image

Patricia Restrepo

Directora de l' IME

@patriciarestrepomacrobiotica

Directora de l' Institut Macrobiòtic d' Espanya i consultora macrobiòtica
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1OLISE

Oli de llavors de sèsam BIO

Oli obtingut de llavors de sèsam ecològiques polides, mòmies i premsades en fred. Alt contingut en àcids grassos poliinsaturats. Ideal per cuinar, alleunyar amanides i preparar salses i sopes....

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

6 altres productes en la mateixa categoria: