Tartaletes de llimona i tofu

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Postres

Tipus

Tartaletas

Categoria

Ingredients

Para la base

60 g de galletas de la mañana

30 g de aceite de coco derretido

Relleno

80 g (peso escurrido) de tofu

 80 g de leche de coco

100 ml de bebida de avena o de arroz

4 cdas. de sirope de arroz

Ralladura y zumo de 1 limón

1 g de agar agar en polvo

¼ cdta. de cúrcuma en polvo (opcional para dar color)

Para decorar

Coco rallado 

Fresas cortadas en trozos

Passos

1. Tritura las galletas con un procesador o picadora hasta que sean como una harina. Añade el aceite de coco derretido previamente en el microondas y vuelve a triturar hasta que esté todo integrado.

2. Pon un par de cucharadas de la mezcla en cada molde de silicona y presiona con una cuchara para formar la base de las tartaletas. Mételas en la nevera mientras preparas el relleno. Puedes utilizar un molde diferente.

3. En un vaso pon el tofu cortado en trozos, la leche de coco y la bebida vegetal. Tritura con una batidora hasta que obtener una mezcla homogénea y cremosa.

4. Vierte la mezcla en un cazo y añade el sirope de arroz, la ralladura de limón, su zumo, el agar agar y la cúrcuma. Mezcla bien y en cuanto rompa a hervir déjalo cocer un par de minutos para que el agar agar haga efecto.

5. Retira del fuego, deja templar un poco y llena las tartaletas con esta mezcla. Deja enfriar en la nevera durante al menos 2 horas.

6. Antes de servir decora cada tartaleta con coco rallado y un trozo de fresa.

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

La Finestra sul Cel

2FREBEAV

Beguda de civada BIO gluten free

¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.

La Finestra sul Cel

1BIMATCAO

Galletas de la mañana cacao

Galletas de la mañana con cacao elaboradas con ingredientes 100% vegetales y dulcificadas con malta y zumo de uva. Ideales para mezclar con la bebida vegetal que más te guste....

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1COCCO

Coco ratllat BIO 100% compostable

Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria:

Vacka

VACKA006

Queso vegano crema bio con cebollino Väcka bio 150g

Delicioso queso crema vegano con cebollino, fermentado ecológico sin pasteurizar. Aporta probióticos naturales y es ideal para agregar en salsas, postres o bocadillos o como complemento para ensaladas. De textura suave y sabor levemente acido producido por la fermentación natural que a su vez aporta probióticos. ¡Disfrútalo!

Voelkel

VK066

Zumo de Pomelo rosa BIO

Suc elaborat amb aranyes madurades al sol i premsades acuradament al seu país d'origen. L'aroma afruitat i el sabor intens dels aranzels rosats converteix cada sord en una experiència refrescant. Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....