Libritos de seitán con calabacín

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Segon plat

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

 200 g de seitán natural bio

1 calabacín mediano

4 cdas. de harina de garbanzos

3 cdas. de agua 1 taza harina de maíz para empanar (100g)

2 cdes. de llevat nutricional

Salsa de tomate con albahaca 

Albahaca fresca

Sal i pebre mòlta al gust

Passos

1. Corta los medallones de seitán por la mitad para que sean más finos y luego córtalos en forma de rectángulos.

2. Corta el calabacín en láminas finas en forma de rectángulos.

3. Para formar los libritos coge dos lonchas de seitán y pon en medio una de calabacín de manera que no sobresalga.

 4. En un plato hondo, mezcla la harina de garbanzo con el agua y salpimienta al gusto.

5. Tiene que quedar una masa semilíquida. En otro plato, pon el pan rallado mezclado con la levadura nutricional. 

6. Pasa los libritos primero por la mezcla líquida y luego por el pan rallado.

7. Pon una sartén al fuego con una buena cantidad de aceite de oliva o de girasol. Fríe los libritos a fuego medio hasta que estén dorados por ambos lados. Sácalos y escúrrelos sobre un papel absorbente. 

8. Sirve los libritos sobre un poco de salsa de tomate con albahaca. ¡Qué los disfrutes!

cda. / cdas. = cucharada sopera / cucharadas soperascdta. / cdtas. = cucharadita de postre / cucharaditas de postre

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Aliment elaborat a base de blat. Amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix en greixos, el seità natural és un producte ideal per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una textura únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina. Apte per a persones veganes....

Alce Nero

AN057

Salsa de tomàquet amb alfàbrega BIO

Salsa de tomàquet aromàtica amb un deliciós i delicat toc d'alfàbrega per afegir en qualsevol recepta i gaudir d'una salsa de sabor natural i inconfundible. Elaborada amb ingredients 100% ecològics i d'alta qualitat....

La Finestra sul Cel

1IMPANA

Farina de blat de moro per empanar

Farina de blat de moro per empanar procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a fregits cruixents i lleugeres. No conté llevat i té un baix contingut en greix....

6 altres productes en la mateixa categoria: