Hamburgueses de blat sarraïn

Ref: receta_79

Fàcil

Dificultat

1 hora

Preparació

Segundo

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

 
  • 1 vaso de trigo sarraceno (toda la noche en remojo)
  • 2 cebollas grandes (a cuadraditos pequeños)
  • 2 zanahorias (a cuadraditos pequeños)
  • 6 espárragos verdes (a rodajas pequeñas)
  • Una pizca de cúrcuma
  • Una pizca de comino
  • Una cucharadita de semillas de hinojo molidas
  • Orégano seco
  • Aceite de oliva extravirgen exprimido en frío
  • Sal marina

Passos

1. Saltear las cebollas con aceite y sal durante 10 minutos.

2. Cocer al vapor la zanahoria y los espárragos durante 7 minutos.

3. Triturar el trigo sarraceno, y mezclar con las verduras, la cúrcuma, el orégano, el comino y el hinojo.

4. Pincelar con aceite de oliva una crepera o una sartén que no se agarre. Cuando el aceite esté caliente, poner varios montoncitos de la pasta, como si fuesen pequeñas hamburguesas.

5. Darle la vuelta cuando esté dorado por la parte de abajo.

6. Colocar en un plato con papel absorbente y servir.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SARA

Blat sarrací 100% compostable

El blat sarrací de La Finestra sul Cielo és molt ric en nutrients i té un sabor inconfundible. A més és de cultiu ecològic i està empaquetat en atmosfera protegida per conservar millor els nutrients del producte. És ideal per combinar el gust amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomesi entre altres condiments....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1CURCU

Cúrcuma en pols BIO

Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.

6 altres productes en la mateixa categoria: