Arroz basmati con seitán y salsa oriental

Ref: receta_231

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Plato completo

Tipus

Proteína vegetal

Categoria

Ingredients

1 taza de arroz basmati integral 

1 paquete de seitán

Tomates cherry

1 manojo judías bobi

Canónigos

Ingredientes para la salsa oriental

2 c.s. shoyu

1 c.s. concentrado de manzana o melaza arroz

1 diente de ajo rallado

Tomillo

1 c.p. mirin

1 c.s. aove

Sèsam negre

Passos

1. Cortamos el seitán en trozos. En un bol mezclamos todos los ingredientes para la salsa oriental, incorporamos el seitán y lo dejamos macerar unos 10-15 minutos. Lo pasamos a una sartén y lo salteamos hasta que se reduzca la salsa.

2. En un cazo con agua hirviendo salada, escaldamos las judías uno 5 minutos, escurrimos y reservamos. Lavamos el arroz y lo cocinamos con 2 tazas de caldo, durante el tiempo que indique el fabricante. Reservamos y aliñamos con aceite, cebollino y semillas de sésamo.

3. En un bol disponemos el arroz cocido, las judías, los canónigos, los cherry y el seitán. Opcionalmente podemos acompañar con una salsa de yogurt y thaín, que haremos mezclando un yogur de soja, con sal, zumo de limón y 1 cucharada de tahín.

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1SEITAN01

Seitán natural BIO

Aliment elaborat a base de blat. Amb un alt contingut en proteïna vegetal i baix en greixos, el seità natural és un producte ideal per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una textura únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina. Apte per a persones veganes....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1MIRIN

Mirin (vi d'arròs) 250 ml

El Mirin és un vi d'arròs molt dolç ideal per a la cocció d'algues i verdures al costat de la salsa de soja. Ideal per elaborar sushi o per escalfar una freda jornada d'hivern amb una deliciosa beguda similar al ponxo. Per elaborar-la, afegeix mirin a té Mueviendo. ...

Sunnita

1SUNI

Tahín sunnita 340 gr

El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...

La Finestra sul Cel

1BASMAIN

Arròs basmati integral BIO 100% compostable

Arròs basmati integral procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Ric en fibra i perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria:

Casa Grande de Xanceda

XANCE017

Yogur Griego Ecológico con Vainilla 400g (cja 6 uds)

Ahora disfruta de nuestro yogur griego ecológico con vainilla! Estilo griego, un yogur con una cremosidad única. Para la elaboración nuestro yogur ecológico estilo griego utilizamos hasta dos litros de leche para hacer un kilo de yogur. 100% natural. Sin leche en polvo, nata añadida o espesantes artificiales. Sólo leche fresca ecológica de nuestras vacas, fermentos lácteos y mucho cariño.