Galletas abizcochadas de quinoa real y compota

Ref: receta_33

Fàcil

Dificultat

40 minutos

Preparació

Postre

Tipus

Galletas

Categoria

Ingredients

  • 5-6u/ 500 gramos plátano pelado
  • Zumo de medio limón
  • 125 g avellana tostada
  • 100 g copos de quinoa real
  • 1cs colmada / 15 g de harina de algarroba (para cambiar color)
  • 1cp vainilla en polvo
  • La ralladura de una naranja
  • Coco rallado para rebozar
  • Sirope de arroz
  • Compota de frutos rojos o del sabor que más guste
     

Passos

1.Triturar el plátano con el zumo de limón preferiblemente con una batidora de vaso (si no con con la túrmix) Añadir la harina de algarroba y volver a mezclar triturando.

2.Pasar el masa a un bol Añadir la avellana previamente triturada, la piel de naranja y mezclar con un espátula Añadir los copos y volver a mezclar con una espátula Hacer bolitas, rebozar de coco, dar forma ovalada de galleta y hacer un agujero.

3.Añadir un poco de Sirope de Quinua Real en forma de hilo pasando por los bordes y el centro para dar un toque más dulce y aromático.

4.Rellenar sin rebosar de mermelada Hornear durante unos 20 min. hasta que se doren. Dejar enfriar y servir.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:
Precio base -30%

La Finestra sul Cel

1POLPA

Garrofa en pols

Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!

Quinua Reial

QR008

Cops de quinoa real bio 100% Plastic free

Cops de quinoa real ideals per esmorzar-los amb beguda vegetal, afegir-los a purés i sopes o com a base de rebosteria. Estan certificats sense gluten i són lliures de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

La Finestra sul Cel

1COCCO

Coco ratllat BIO 100% compostable

Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1FRUCO

Compota de fruites del bosc

Compota de fruites del bosc procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

6 altres productes en la mateixa categoria: