La Finestra sul Cel
1POLPA
Garrofa en pols
Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!
Fàcil
Dificultat40 minutos
PreparacióPostre
TipusGalletas
Categoria1.Triturar el plátano con el zumo de limón preferiblemente con una batidora de vaso (si no con con la túrmix) Añadir la harina de algarroba y volver a mezclar triturando.
2.Pasar el masa a un bol Añadir la avellana previamente triturada, la piel de naranja y mezclar con un espátula Añadir los copos y volver a mezclar con una espátula Hacer bolitas, rebozar de coco, dar forma ovalada de galleta y hacer un agujero.
3.Añadir un poco de Sirope de Quinua Real en forma de hilo pasando por los bordes y el centro para dar un toque más dulce y aromático.
4.Rellenar sin rebosar de mermelada Hornear durante unos 20 min. hasta que se doren. Dejar enfriar y servir.
La Finestra sul Cel
1POLPA
Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!
Quinua Reial
QR008
Cops de quinoa real ideals per esmorzar-los amb beguda vegetal, afegir-los a purés i sopes o com a base de rebosteria. Estan certificats sense gluten i són lliures de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.
La Finestra sul Cel
1COCCO
Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
1MARIZ
Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....
La Finestra sul Cel
1FRUCO
Compota de fruites del bosc procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....