Risotto de blat sarraïn i bolets

Ref: receta_96

Fàcil

Dificultat

25 minutos

Preparació

Plato único

Tipus

Arròs

Categoria

Ingredients

    • 200 g de setas mixtas (shiitake, portobello, champiñón…)
    • 1 diente de ajo
    • 1 cebolleta con la parte verde,
    • romero fresco
    • 1 taza de trigo sarraceno
    • 2 tazas de caldo de verduras
    • ½ vaso de crema de coco Cocomi
    • 1 cucharada de AOVE - sal

Passos

1. En una cazuela sofreímos el ajo junto con el romero y la cebolleta con una cucharada de aceite, un minuto.

2. Añadimos las setas troceadas y cocinamos hasta que estén blanditas. 

3. Añadimos el trigo sarraceno. Removemos y tostamos junto con las setas.

4. Añadimos el caldo. Cocinamos unos 15-20 minutos removiendo de vez en cuando.

5. Añadimos la crema de coco y mezclamos bien. Cocinamos unos minutos más. Servimos caliente y con perejil fresco espolvoreado. 

card image

Emanuela Gornati

Coach i veguen xef

@emanuela.gornati_chef

Empresària, health Coach i vegan Chef, creadora del mètode Essenza
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SARA

Blat sarrací 100% compostable

El blat sarrací de La Finestra sul Cielo és molt ric en nutrients i té un sabor inconfundible. A més és de cultiu ecològic i està empaquetat en atmosfera protegida per conservar millor els nutrients del producte. És ideal per combinar el gust amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomesi entre altres condiments....

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

Cocomi

CC24

Crema de coco per cuinar BIO

Crema de coco per cuinar cocomi elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Ideal per donar sabor i cremositat a sopes thai, postres, smoothies i un sense fi d'opcions. 100% vegan ...

6 altres productes en la mateixa categoria: