Ensalada de algas y pepino

Ref: receta_181

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Primer plato

Tipus

Ensalada

Categoria

Ingredients

(Para 2 personas)

 

  • 15 g de alga wakame
  • 1 pepino
  • ½ cucharadita de vinagre de arroz
  • 2 cucharaditas de shoyu
  • 1 pizca de jengibre molido
  • 1 cucharada de aceite de oliva extravirgen
  • 1 puñado de semillas de sésamo
  • 1 puñado de semillas de girasol
  • Agua

Passos

1.Hidratar el alga wakame en agua fría y dejar en remojo unos 10 minutos. Cortar el pepino en finas láminas.

2.En un frasco, mezclar dos cucharaditas de salsa de soja y media de vinagre de arroz.

3.Añadir una pizca de jengibre molido y una cucharada de aceite de oliva.

4.Agitar bien y reservar. Tostar las semillas de girasol y reservar.

5.Cortar el alga ya hidratada en tiras. Emplatar, poniendo el pepino como base, las algas encima y aliñar con la salsa.

6.Dejar macerar 10 minutos. Decorar con semillas de sésamo y las semillas de girasol tostadas.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1GIRA

Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable

Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

6 altres productes en la mateixa categoria: