Crema fría de aguacate y amasake

Ref: receta_173

Fàcil

Dificultat

45 minuts

Preparació

Sopes

Tipus

Crema

Categoria

Ingredients

  • 2 aguacates
  • 300 g de amasake de arroz
  • 1 cucharada de crema de almendras sin tostar
  • 300 ml de caldo de verduras ( agua más ½ pastilla de caldo )
  • Zumo y ralladura de 1 limón
  • ½ diente de ajo
  • 20 g de perejil
  • ¼ de pepino muy picado
  • 2 cebolletas muy picadas
  • 2-3 cucharadas de cebollino picado.
  • Vinagre de umeboshi

Passos

1.Pelar uno de aguacates, quitarle el hueso y poner en la batidora.

2.Añadir el amasake, la crema de almendras, el caldo de verduras, el zumo y la ralladura de limón, el ajo y el perejil.

3.Triturar hasta obtener una mezcla suave.

4.Pelar el otro aguacate y cortar a trocitos pequeños.

5.Trocear también el pepino, las cebollas y el cebollino y agregarlo todo a la crema. Reservar un poco de aguacate para adornar.

6.Refrigerar, rectificar de sal con el vinagre de umeboshi y servir.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

6 altres productes en la mateixa categoria: