Puré de mijo con col lombarda

Ref: receta_145

Fàcil

Dificultat

25 minutos

Preparació

Sopa

Tipus

Puré

Categoria

Ingredients

  • 2 cebollas en juliana fina
  • 1 diente de ajo picadito (sin la parte central)
  • 1/2 coliflor picadita fina
  • 1 taza de mijo
  • 3 tazas de agua
  • 1 - 2 c.s. de miso de arroz
  • Semillas de sésamo negro
  • Oli d' oliva
  • Sal

 

Para el salteado de col lombarda

  • 1/2 col lombarda
  • 2 manzanas dulces
  • 2 c.s. de concentrado de manzana
  • 1 c.s. de shoyu
  • Oli d' oliva
  • 1 pizca de sal
  • Brotes de puerro u otros para decorar

Passos

1.Pochar la cebolla y el ajo en una olla con un chorrito de aceite de oliva y una pizca de sal, hasta que esté bien doradita. 

2.Añadir la coliflor, una pizca de sal y saltear hasta que se ablande un poquito. Añadir el mijo y el agua. Esperar que hierva y bajar el fuego.

3.Tapar y dejar que se haga a fuego bajo durante unos 25 - 30 minutos. Añadir el miso, mezclar bien y triturar. Reservar. Para el salteado de lombarda, picar la lombarda en juliana fina y saltearla en un wok con un poco de aceite de oliva. Añadir un poco de sal y seguir salteando unos 3 minutos más.

4.Rallar la manzana sin piel y añadirla al salteado. Saltear un par de minutos. Agregar el shoyu y el concentrado de manzana y mezclar bien.

5.Dejar un par de minutos para que liguen bien los sabores y apagar.

6.Dejar reposar unos 5 minutos para que quede más jugoso.

7.Para servir, colocar el puré de mijo en el centro del plato, espolvorear con semillas de sésamo negro y colocar encima una ramita de eneldo, brotes de puerro o alguna hierba aromática de tu elección. Rodear el mijo con el salteado de col lombarda y manzana. Añadir unos brotes por encima.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: