Desayuno de mijo y calabaza

Ref: receta_121

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Postres

Tipus

Desayuno

Categoria

Ingredients

(Para 2 raciones)

 

  • 1 trozo de calabaza pelada (100 g)
  • ½ manzana
  • 100 g de mijo cocido
  • 400 ml de bebida de avena sin gluten
  • 1 ramita de canela
  • 2 clavos de olor
  • 1 pizca de nuez moscada
  • 1 pizca de sal del Himalaya
  • 2-3 cucharadas de amasake de mijo

Passos

1.Rallar el trozo de calabaza y la manzana con la parte gruesa del rallador.

2.Lavar bien el mijo, enjuagarlo y pasar por una sartén caliente 2-3 minutos para que se tuesten un poco los granos. Ponerlo a cocer con la bebida de de avena sin gluten, la calabaza y la manzana rallada, la ramita de canela, los clavos, una pizca de nuez moscada y una pizca de sal del Himalaya.

3.Cocer tapado e ir removiendo cada tanto (y añadiendo más leche si se fuera quedando seco).

4.Cuando el mijo esté blando y cremoso lo apartamos del fuego.

5.Quitar los clavos y la rama de canela. Endulzar con el amasake y servir tibio.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1MIG

Mijo pelat 100% compostable

Mijo procedent d'agricultura ecològica, de digestió fàcil i molt energètic. Es pot combinar amb verdures, afegir en sopes i amanides o utilitzar-se com a substitut de la pasta i l' arròs. També es poden preparar burgers vegetals. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1FREBEAV

Beguda de civada BIO sense gluten

Beguda de civada sense gluten elaborada amb aigua de brollador, sense sucres afegits i 100% vegetal. Produïda amb una mena de civada naturalment lliure de gluten cultivada al nord d' Alemanya. Es caracteritza per una alta digestibilitat i un alt contingut proteic. També és apta per a vegetarians i vegans. Un producte únic al mercat dirigit especialment al consumidor intolerant al glute....

La Finestra sul Cel

1FSALM

Sal rosa de l'Himalaya fina

Sal rosa fina de l'Himalaya sense refinar i sense additius formada fa més de 250 milions d'anys arran de la dessecació dels dipòsits marins en un ambient natural no contaminat. Rica en minerals puríssims i oligoelements com calci, ferro, magnesi i potassi. Ideal per condimentar amanides, verdures, sopes o preparar begudes. Condiment presentat en format vidre.

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...

6 altres productes en la mateixa categoria: