Miso d' arròs BIO 300 gr

Ref: 1MISORI
Quantitat: 300 gr
8,95 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té un sabor pur i intens.

soja* (47%), arròs integral fermentat* (33%), sal marina, aigua.

Al·lèrgens:

Pot contenir gluten, fruits de closca i cacauets.

* d' agricultura ecològica

Afegir al final de la cocció en sopes sense fer-lo bullir. El miso ja és salat pel que no cal afegir sal als plats que es preparin amb aquest aliment. L'eventual aparició de grums clars a la superfície és a causa de la presència d'un aminoàcid (tirosina) que es desenvolupa naturalment en el miso fermentat.

kcal.158
kJ.662
Hidrats de carboni10
dels quals, sucres7
Proteïnes12
Greixos:6,10
de les quals, saturades1,2
Fibra alimentària4,50
Sal12,7
5 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

Voelkel

VK006

Suc de remolatxa lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1BRESAR

Break de blat sarracè

Snack lleuger i cruixent fet amb blat sarrací i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

Preu base -25%

Cocomi

CC06

Aigua de coco natural 1l

Aigua de coco ecològica procedent de Sri Lanka en mida familiar d' 1L. Aquest format és el més pràctic i econòmic per a aquells que beuen aigua de coco amb freqüència, ja sigui amb batuts, liquats o per fer esport a diari. Rica en sodi, magnesi, calci, potassi i fòsfor l'aigua de coco és una beguda isotònica natural, ideal per reposar les sals perdudes durant l'exercici.

La Finestra sul Cel

2RYU

Prunes d' Umeboshi ryujin bio 250 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant un temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

Vivani

VI015

Xocolata Blanc amb Arròs Inflat BIO

Cruixent arròs inflat recobert de cremós xocolata blanc. Per als amants dels sabors dolços i de sentir el cruixent entre les dents. Amb un toc de vainilla Bourbon. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.