La Finestra sul Cel
1HAT
Hatcho miso biològic
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.
soja* (36%), cebada fermentada* (30%), sal marina, agua. *de agricultura ecológica. Cebada fermentada con esporas de Koji (Aspergillus oryzae). Puede contener frutos de cáscara y cacahuetes.
Conté gluten i soja. Pot contenir traces de cacauets i fruits de closca.
Afegir al final de la cocció de sopes i verdures sense bullir abans. Per crear una deliciosa salsa perfecta per combinar amb verdures cuites i amanides, agafar una cullerada de Miso, 3 cullerades de Tahin i una mica de vinagre d'arròs o llimona i barrejar. El Miso ja és un aliment salat pel que no cal afegir sal als plats elaborats amb aquest aliment. Conservar en lloc fresc i sec. Un cop obert conservar en nevera.
kcal. | 145 |
---|---|
kJ. | 606 |
Hidrats de carboni | 14,6 |
dels quals, sucres | 5,6 |
Proteïnes | 11,6 |
Greixos: | 5,6 |
de les quals, saturades | 0,72 |
Fibra alimentària | 5,1 |
Sal | 11,5 |
La Finestra sul Cel
1HAT
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
La Finestra sul Cel
1MIGAR
Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.
La Finestra sul Cel
1SHIR
El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.
Voelkel
VK006
Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...
La Finestra sul Cel
1MISORI
El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...
La Finestra sul Cel
1AMIDO
Midó de blat de moro procedent d' agricultura ecològica. Ideal per espessir puddings, cremes, salses o sopes. Es pot utilitzar també per fer les postres més lleugeres i suaus....
Alce Nero
AN229
El millor brou de verdures ecològiques, com si ho fessis nou fet a casa, però amb la practicitat de tenir-lo a mà en 10 cubitos monodosis. Sense oli de palma, aquest concentrat s'ha elaborat amb ceba, pastanaga, api i julivert d'agricultura ecològica. Ideal per a sopes, brou, arrossos, pasta i amanir qualsevol plat....
La Finestra sul Cel
1MISORI
El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...
La Finestra sul Cel
1BRERI
Snack lleuger i cruixent, elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....
Vivani
VI017
Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1BIZOO
Divertides i originals galetes Maxitos elaborades amb arròs i espelta. Amb ingredients procedents 100% de cultiu ecològic, aquestes galetes estan dulcificades amb xarop d'arròs i no contenen oli de palma. Aptes per a vegetarians i vegans són ideals per combinar amb qualsevol beguda vegetal o suc de fruites i donar als peques de la casa ¡un esmorzar excepcional!. Sense conservants i sense...
La Finestra sul Cel
1HAT
El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....
La Finestra sul Cel
1MISORI
El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...