Huevos de chocolate negro con corazón de gianduia Baule Volante 100g bio

Ref: BV004
Cantidad: 100 g
4,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Baule Volante

Certificat per:

BIO

UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Mini huevos de chocolate negro con un delicioso corazón de gianduia, un capricho irresistible. Con ingredientes 100% bio.

Relleno de crema de gianduia* (60%) (“avellana del Piamonte IGP”* (35%) pasta de cacao*, azúcar de caña*, manteca de cacao*, aceite de semillas de girasol*, emulgente: lecitina de girasol*), cobertura de chocolate negro* (40%) (pasta de cacao*, azúcar de caña*,manteca de cacao*, cacao en polvo*). Cacao en chocolate: 72% min.

Al·lèrgens:

Contiene frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de cacahuetes, soja, leche y lactosa, frutos de cáscara , sésamo y derivados.

* d' agricultura ecològica

Consumo directo.

kcal592
kJ2453
Greixos46
De les quals, saturades19
Hidrats de carboni31
Dels quals, sucres27
Fibra alimentària9,9
Proteïnes8,5
Sal0,02
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI022

Xocolata Negre Superior 70% amb Arandans BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Vivani

VI045

Xocolata amb Llet per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata amb llet de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. Contingut en cacau: 35 %. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI040

Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI005

Xocolata Negre 60% amb Mazapán i Amaretto BIO

Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI034

Xocolata Negre 75% Panamà amb Flor de Sal de Mallorca BIO

Amb el seu distintiu toc de sal, aquest xocolata negre amb un 75 % de cacau procedent de Panamà et trasllada a la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. D' aquest paratge únic, se n' extreu artesanalment una exquisita sal marina que floreix formant bells vidres a les salines de l' entorn. L'alt contingut en cacau ecològic de Panamà, molt aromàtic, i les notes de caramel i malta del sucre de coco generen un interessant joc de sabors. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC001

Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE

Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Machandel

MC011

Chucrut BIO Demeter

El chucrut BIO de Machandel té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A, B1,B2 i C. Amb certificació Demeter, és apte per a vegans. Sense gluten.

La Finestra sul Cel

1SANPA

Pastilles Ume-San de umeboshi

Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....