Xocolata Negre 75% Panamà amb Flor de Sal de Mallorca BIO

Ref: VI034
Cantidad: 80 g
3,50 euros
Impuestos incluidos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Amb el seu distintiu toc de sal, aquest xocolata negre amb un 75 % de cacau procedent de Panamà et trasllada a la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. D' aquest paratge únic, se n' extreu artesanalment una exquisita sal marina que floreix formant bells vidres a les salines de l' entorn. L'alt contingut en cacau ecològic de Panamà, molt aromàtic, i les notes de caramel i malta del sucre de coco generen un interessant joc de sabors. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*°, azúcar de coco*(23%), manteca de cacao*°, sal marina (0,7%). Cacao: 75% mínimo. °Certificación de Rainforest Alliance

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.605
kJ.2505
Hidrats de carboni26,70
dels quals, sucres20,70
Proteïnes6,90
Greixos:49,90
de les quals, saturades31,40
Sal0,76
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN158

Crema de xocolata amb avellanes

Riquíssima crema de xocolata amb avellanes, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Un autèntic plaer 100% saludable sense oli de palma i sense tanta caloria ni sucre com les cremes de xocolata convencionals....

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI015

Xocolata Blanc amb Arròs Inflat BIO

Cruixent arròs inflat recobert de cremós xocolata blanc. Per als amants dels sabors dolços i de sentir el cruixent entre les dents. Amb un toc de vainilla Bourbon. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Precio base -20%

Vivani

VI031

Xocolata Blanco Cáñamo Caramel amb Flor de Sal BIO

El cànem, antany un element que despertava suspicàcies, ha viscut recentment un redescobriment com a ingredient versàtil. Les llavors de cànem d'aquest xocolata blanc d'ensucrament estan caramel·litzades, d'aquí la seva textura cruixent. A més, l'afegir una pizca de flor de sal manté el dolç dins dels límits d'allò agradable. El resultat és una xocolata única, ric en matisos; no hi ha cap producte comparable al mercat. Els que s'atreveixen amb el cànem i els cercadors de noves aventures gustatives no poden perdre's-ho. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI043

Crunchy Coconut - Barrita de xocolata cruixent amb coco

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI001

Xocolata Cappuccino BIO

La xocolata amb llet realçat amb cafè italià i la xocolata blanc formen una cremosíssima combinació de dues capes ideal per als amants de la dolce vita. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN234

Fusilli de blat de moro i arròs sense gluten

Autèntics afusellats elaborats amb blat de moro i arròs de cultiu ecològic. La tècnica de tall utilitzada dóna a aquesta pasta una superfície rugosa que absorbeix millor qualsevol tipus de salsa, sense perdre la seva textura i consistència. L'alternativa perfecta sense gluten per combinar amb pestos, salses o afegir a amanides. ...

Argital

AR36

Crema tractant per a peus

Crema indicada per a peus cansats i glaçats. Sense conservants....

Vivani

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Olivat

1OLIVAT

Oli d' alvocat BIO

Oli d' alvocat verge extra procedent d' agricultura ecològica. El seu lleuger sabor a alvocat madur i la seva textura més densa que l'oli d'oliva el converteixen en el condiment ideal per afegir a amanides, preparar salses o ruixar sobre verdures ja cuites per donar-los més sabor i cremositat. A més, l'oli d'alvocat es pot fer servir per fornir, cuinar a foc lent o fins a temperatures de...

Cocomi

CC05

Aigua de coco natural

Aigua de coco procedent de Sri Lanka elaborada amb cocos de cultiu ecològic recimés recol·lectats assegurant així la seva puresa i frescura durant llarg temps. Font de potassi i sense greix, és rica en vitamina C i baixa en calories (només conté 17 kcal per 100 ml). Ideal per a qui realitza activitats esportives i indicada especialment per a estacions caloroses i estiuenques. ¡L'aigua de coco més natural!.