• -5%

Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet

Ref: VI040
Cantidad: 40 g
1,55 € 5% de descuento
1,47 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, leche desnatada en polvo*, manteca de cacao*°, grasa de palma* no hidrogenada, leche entera en polvo*, pasta de cacao*°, nata en polvo*, mantequilla concentrada*, emulgente: lecitina* (girasol*), extracto de vainilla Bourbon*. Materias secas de cacao: mínimo 33 %. Materias secas la?cteas: 31 % mi?nimo. °Rainforest Alliance Certified • ra.org.

Al·lèrgens:

Contiene leche. Puede contener trazas de gluten, frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.562
kJ.2344
Hidrats de carboni51,20
dels quals, sucres50,70
Proteïnes8,80
Greixos:35,60
de les quals, saturades21
Fibra alimentària0
Sal0,39
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI005

Xocolata Negre 60% amb Mazapán i Amaretto BIO

Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI036

Black Cherry - Barrita de xocolata negre amb cirera àcida

Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

iChoc

IC002

Choco Cookie - Chocolate vegano con galletas de cacao FAIRTRADE

¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI026

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI047

Cavi Quick-Cacao soluble en pols BIO

El favorit dels més petits i tot un clàssic que no pot faltar en cap llar. La beguda de cacau soluble en pols Cavi Quick de VIVANI es dissol fàcilment tant en llet calenta com freda. A diferència de molts productes semblants que es troben al mercat, Cavi Quick no conté lecitina com a emulgent gràcies a un innovador procés d'aglomeració. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1SOFMA

Tortugues de blat de moro

Tortugues de blat de moro elaborades amb ingredients procedents d'agricultura ecològica. Tortugues fines ideals per elaborar aperitius o per untar amb guacamole, hummus, tahí, paté vegetal o qualsevol altra crema per untar.

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

Vivani

VI033

Xocolata Negre 62% amb Caramelo i Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PANCE

Pan de molde tierno 5 cereales sin corteza 300g BIO

Pan de molde sin corteza tierno y ecológico elaborado con 5 cereales y con aceite de oliva virgen extra. Una combinación de copos de avena, espelta, cebada, centeno y trigo ideal para preparar sándwiches vegetales con tomate ecológico, verduras y pesto vegetal. Además no contiene azúcares añadidos.

Voelkel

VK026

Kombucha cirera i menta BIO 330ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd, herbes aromàtiques, menta i suc orgànic de cireres, li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu proce...

Alce Nero

AN219

Fusilli d' espelta integral

Els fusell més autèntics, elaborats amb espelta orgànica cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa o fer-te amanides de pasta....