Condimento para cuidar el cabello

Ref: receta_100

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Condimento

Tipus

Remedio

Categoria

Ingredients

100 g de sésamo negro previamente lavado y puesto a secar en un colador

10 g de wakame

Jengibre en polvo

Passos

1. En una sartén gruesa, puede ser de hierro fundido, tuesta el alga wakame hasta que adquiera una textura muy crujiente y cambie de color.

2. Calienta una olla honda y añade las semillas de sésamo. Tuesta removiendo constantemente. Sabemos que el sésamo está en su punto cuando lo trituramos entre las yemas de los dedos y se hace harina.

3. Mezcla con el jengibre resto hasta tener el aliño preparado.

4. Úsalo como condimento para las verduras, bastará con una cucharada todos los días.

favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1WAK

Alga marina wakame BIO deshidratada 100% compostable

Les algues marines Wakame de color verd fosc creixen en els forts corrents de l'oceà i són ideals per afegir a amanides, sopes, estofats, plats de verdures i llegums. La quantitat recomanada és de 2 grams per persona al dia. ...

La Finestra sul Cel

1ZEP

Jengibre en pols BIO

Condiment aromatitzant procedent de l' arrel seca i mòlta del gendre. Ideal per elaborar caramels, pa de genoll, donar sabor a galetes o afegir al te. En envàs de vidre. 100% ecològic.

6 altres productes en la mateixa categoria: