3 increíbles salsas para tofu

Ref: receta_255

Fàcil

Dificultat

30 minuts

Preparació

Salses

Tipus

Tofu

Categoria

Passos

1. Salsa de cacahuete Ingredientes:

 100 gramos de puré  o crema de cacahuetes

100 gramos de chucrut

1 cucharada de tahín

½  vasito de caldo o agua caliente

Tofu ahumado  

Elaboració:

Triturar y servir sobre el tofu, seitán o pastel de cereales.

2. Salsa agridulce

 Ingredients:

 100 ml de concentrado de manzana

50 ml de tamari o shoyu

1 jengibre pequeño

2 cucharadas colmadas de maicena ecológica o kuzu

½  tacita de agua

Tofu natural sin gluten  

Elaboración 

1. Mezclar  el concentrado de manzana y el tamari.

2.Rallar el jengibre y reservar.

3. Llevar al fuego la mezcla.

4.Diluir la maicena en agua fría e incorporar a la mezcla.

5.Cocer hasta que se  diluya la maicena.

6.Agregar el jengibre.

7. Dorar el tofu a la plancha.

8.Reducir en la salsa agridulce.  

3.  Salsa tahín mineralizante

 Ingredients: 

100 ml de tahín

½tacita de zumo de limón recién exprimido

50 ml. de shoyu

2 hojas tostadas de alga dulce (alga nori)

1 cucharada de alcaparras

Tofu a la plancha  

Elaboración 

1.Tostar el alga dulce y hacerla polvo.

2.Mezclar con el resto de ingredientes.

3.Servir sobre horneado o a la plancha

*Alternativa a la pasta carbonara para tomar con pasta y tofu ahumado.

card image

Patricia Restrepo

Directora de l' IME

@patriciarestrepomacrobiotica

Directora de l' Institut Macrobiòtic d' Espanya i consultora macrobiòtica
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

1TOFU_CAJA

Caja de 1 unidades de Tofu seco mizoguchi

El tofu seco mizoguchi es un alimento extraordinariamente rico constituido, en más del 50% de su peso, por proteínas con un sabor suave y variado. Ideal para ser cocinado con verduras o sopas. Se conserva largo tiempo sin necesidad de estar en la nevera, y se consume simplemente rehidratándolo en agua durante algunos minutos antes de cocinarlo. ...

Sunnita

1SUNI

Tahín sunnita 340 gr

El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

6 altres productes en la mateixa categoria: