Percarbonat quitamanxes vaixella, roba i sòl BIO 15kg

Ref: BL027
Quantitat: 15.00
92,00 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
Biolu

Certificat per:

BIO

AIAB n. DA ITA 80004

favorite_border Guardar per a més tard

Additiu blanquejador, quitamanxes i desinfectant a base d' oxigen natural per a peces blanques i de color. Ara en format granel perquè puguis omplir el teu envàs i així evitar el consum de plàstic. S' utilitza com un afegit al detergent per rentat a mà i a màquina. Completament biodegradable. Durant el rentat, desenvolupa oxigen actiu que higienitza i tenyeix ja des de 30 °C tant blanc com de color. Dissolt en aigua tèbia, es pot fer servir com un reemplaçament natural del lleixiu per desinfectar totes les superfícies de la casa. Excel·lent per treure taques i remullar bolquers rentables, no danya la impermeabilitat de les fibres.

Sodium carbonate peroxide, Sodium carbonate, Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil*.

* d' agricultura ecològica

Lavadora: añadir 25g al detergente para la ropa para eliminar manchas difíciles y para blanquear la ropa. Lavavajillas: añada 25g al gel para lavavajillas-gel para higienizar y eliminar los malos olores. Superficies lavables: diluir 100g en 1 litro de agua caliente y utilizar inmediatamente para limpiar e higienizar todas las superficies de la casa. NO UTILIZAR EN LANA, SEDA, PRENDAS DELICADAS Y EN MADERA.

3 altres productes en la mateixa categoria:

Biolu

BL028

Àcid cítric: antical, abrillantador i suavitzant BIO 15kg

Respecta el medi ambient amb el nostre additiu d' origen natural obtingut per fermentació de blat de moro i mandioca. Ara en format granel perquè puguis omplir el teu envàs i així evitar el consum de plàstic. Fàcil i completament biodegradable. Ideal com a substitut del suavitzant, abrillantador i descalcificador. No deixa residus en superfícies i teixits. És sa per a tu i per al medi ambient: no conté silicones i tensioactius quaternaris, com suavitzants i abrillantadors normals, que contaminen i dipositen en fibres i plats.

Biolu

BL003

Rentaplats màquina BIO 1l

Gel detergent ecològic per a rentaplats. Desgreixa bé i fa brillar plats i gots sense deixar ratlles. No deixa residus petroquímics a la vaixella. Frescura antiolor i és efectiu fins al programa ECO.

Preu base -5%

Biolu

BL001

Rentaplats a mà BIO 1l

Rentaplats liquid ecològic de llimona per rentar a mà. Desgreixosa bé, té acció dermoprotectora i està perfumat amb oli essencial de llimona ecològic completament biodegradable.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Quinua Reial

QR028

Granola de poma i canela bio 100% Plastic free

Granola de pomera i canela cruixent, rica en fibra, ideal per combinar amb la teva beguda vegetal preferida. La seva textura recorda l'autèntica granola elaborada a mà però dulcificada amb sirope d'arròs. Certificada com a Gluten Free i Vegan. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.

Alce Nero

AN083

Pesto genovés amb alfàbruc BIO

Típica salsa italiana elaborada amb alfàbrega genovesa, pinyons i all amanit amb formatge parmesà. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès....

Preu base -5%

Vivani

VI038

Dark Nougat Croccante - Barrita de xocolata negre amb praliné i crocant d'avellana

La popular tableta de Xocolata Negre amb Praliné d'Avellana de VIVANI, en un pràctic format de barrita. Aquesta cremosa temptació ve acompanyada d'un crocant a base de tropes d'avellana torrada que li dona un toc cruixent a cada mossega. En no contenir llet de vaca, aquesta xocolata, ple a vessar d'avellanes, és apte per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Voelkel

VK066

Zumo de Pomelo rosa BIO

Suc elaborat amb aranyes madurades al sol i premsades acuradament al seu país d'origen. L'aroma afruitat i el sabor intens dels aranzels rosats converteix cada sord en una experiència refrescant. Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

Vivani

VI028

Xocolata Negre 92% Panamà amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.