• -5%

Dark Nougat Croccante - Barrita de xocolata negre amb praliné i crocant d'avellana

Ref: VI038
Cantidad: 35 g
1,55 € 5% de descuento
1,47 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

La popular tableta de Xocolata Negre amb Praliné d'Avellana de VIVANI, en un pràctic format de barrita. Aquesta cremosa temptació ve acompanyada d'un crocant a base de tropes d'avellana torrada que li dona un toc cruixent a cada mossega. En no contenir llet de vaca, aquesta xocolata, ple a vessar d'avellanes, és apte per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, pasta de avellana* (22%), pasta de cacao*º, manteca de cacao*º, avellana en polvo (8%) (azúcar de caña en bruto*, avellanas*, jarabe de glucosa*, jarabe de caramelo*), extracto de vainilla bourbon*. Sólidos de cacao: 36% mínimo en el contenido de chocolate. °Rainforest Alliance Certified • ra.org.

Al·lèrgens:

Contiene frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten, leche.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.573
kJ.2382
Hidrats de carboni45,80
dels quals, sucres38,90
Proteïnes6,10
Greixos:39,20
de les quals, saturades15,80
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN158

Crema de xocolata amb avellanes

Riquíssima crema de xocolata amb avellanes, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Un autèntic plaer 100% saludable sense oli de palma i sense tanta caloria ni sucre com les cremes de xocolata convencionals....

Vivani

VI009

Xocolata Negre 68% Santo Domingo amb Menta BIO

Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Precio base -20%

Vivani

VI031

Xocolata Blanco Cáñamo Caramel amb Flor de Sal BIO

El cànem, antany un element que despertava suspicàcies, ha viscut recentment un redescobriment com a ingredient versàtil. Les llavors de cànem d'aquest xocolata blanc d'ensucrament estan caramel·litzades, d'aquí la seva textura cruixent. A més, l'afegir una pizca de flor de sal manté el dolç dins dels límits d'allò agradable. El resultat és una xocolata única, ric en matisos; no hi ha cap producte comparable al mercat. Els que s'atreveixen amb el cànem i els cercadors de noves aventures gustatives no poden perdre's-ho. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI011

Xocolata amb Llet BIO

Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI022

Xocolata Negre Superior 70% amb Arandans BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1GIRA

Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable

Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Preu base -10%

Voelkel

VK002

Suc de fruits vermells Demeter BIO

Una acurada selecció de les millors baies com raïms vermells, maduixes, arandans i mores, barrejades amb pomes aromàtiques, es combinen per crear aquest deliciós suc multifrenes. Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

La Finestra sul Cel

1SESPA

Espaguetis de sègol integral

Espaguetis integrals de sègol elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment....

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

Yipsophilia

Y19

Oli facial regenerant 30 ml

Rejoveneix i reafirma. L'OLI FACIAL REGENERANT és un valuós tractament de bellesa que aporta a la pell una equilibrada composició en àcids grassos insaturats (omega 3, 6 i 9) i nombrosos principis vegetals antioxidants. Gràcies a la riquesa dels seus nutrients, aquesta fórmula hidrata, regenera, alisa i manté una pell sana i bonica. La seva aplicació regular millora visiblement la fermesa de...