Rentaplats màquina BIO 1l

Ref: BL003
Quantitat: 1.00
8,60 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Vegan
Biolu

Certificat per:

BIO

AIAB n ° 001.DA ITA n ° 80004

favorite_border Guardar per a més tard

Gel detergent ecològic per a rentaplats. Desgreixa bé i fa brillar plats i gots sense deixar ratlles. No deixa residus petroquímics a la vaixella. Frescura antiolor i és efectiu fins al programa ECO.

Aqua, Sodium citrate, Potassium hydroxide, Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil*, Cymbopogon flexuosus oil, Xanthan gum, Coco-glucoside, Limonene**, Citral**. *BIOLOGICO **de aceites esenciales naturales

* d' agricultura ecològica

Quite el exceso de grasa y suciedad de los platos. Vierta el gel en la bandeja del lavaplatos y ciérrelo. Inicie el programa deseado. Controle periódicamente el nivel de sal, abrillantador y limpie los filtros. Dosificación: vierta 30 ml de detergente en el compartimento y ciérrelo.

3 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -5%

Biolu

BL001

Rentaplats a mà BIO 1l

Rentaplats liquid ecològic de llimona per rentar a mà. Desgreixosa bé, té acció dermoprotectora i està perfumat amb oli essencial de llimona ecològic completament biodegradable.

Biolu

BL027

Percarbonat quitamanxes vaixella, roba i sòl BIO 15kg

Additiu blanquejador, quitamanxes i desinfectant a base d' oxigen natural per a peces blanques i de color. Ara en format granel perquè puguis omplir el teu envàs i així evitar el consum de plàstic. S' utilitza com un afegit al detergent per rentat a mà i a màquina. Completament biodegradable. Durant el rentat, desenvolupa oxigen actiu que higienitza i tenyeix ja des de 30 °C tant blanc com de color. Dissolt en aigua tèbia, es pot fer servir com un reemplaçament natural del lleixiu per desinfectar totes les superfícies de la casa. Excel·lent per treure taques i remullar bolquers rentables, no danya la impermeabilitat de les fibres.

Biolu

BL028

Àcid cítric: antical, abrillantador i suavitzant BIO 15kg

Respecta el medi ambient amb el nostre additiu d' origen natural obtingut per fermentació de blat de moro i mandioca. Ara en format granel perquè puguis omplir el teu envàs i així evitar el consum de plàstic. Fàcil i completament biodegradable. Ideal com a substitut del suavitzant, abrillantador i descalcificador. No deixa residus en superfícies i teixits. És sa per a tu i per al medi ambient: no conté silicones i tensioactius quaternaris, com suavitzants i abrillantadors normals, que contaminen i dipositen en fibres i plats.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Cocomi

CC01

Oli de coco verge BIO 225ml

Oli de coco verge elaborat només amb cocos de cultiu ecològic procedents de Sri Lanka. Es fabrica utilitzant mètodes d' extracció i premsat en fred, sense refinar ni blanquejar pel que manté totes les seves propietats beneficioses inalterades. Lliure de colesterol i greixos trans. Ideal per cuinar, fornir o com a substitut de la mantega o la margarina.

Germinal

GM030

Barrita sense gluten de quinoa farcida de cacau

Barrita de quinoa farcida d'autèntica crema de cacau, és un tentempié ideal per prendre a qualsevol moment del dia. Sabrosa i riquíssima, ¡no et podràs resistir! Certificada sense gluten.

Precio base -30%

La Finestra sul Cel

1POLPA

Garrofa en pols

Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!

Voelkel

VK031

Smoothie verd de mànec, kale i espinacs BIO

Cremós smoothie compost per ingredients triats acuradament, que combina a la perfecció el sabor afruitat del mànec, el toc picant de l'arrel de genoll, i la textura de la col ritzada i l'espinac. Aquesta gamma de smoothies verdes, sense sucre afegit, utilitza només ingredients frescos de la més alta qualitat alemanya, lliures d'organismes genèticament modificats i procedents d'agricul...

La Finestra sul Cel

1SUKO

Surikogi

Maça de fusta que s'utilitza amb el suribachi per moldre i triturar llavors....

Vivani

VI012

Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres BIO

Xocolata i avellanes, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Les avellanes senceres nouvinguts i un delicat xocolata amb llet formen una combinació perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.