Gelatina de amazake

Ref: receta_153

Fàcil

Dificultat

20 minuts

Preparació

Postres

Tipus

Tartaletas

Categoria

Ingredients

Fruta de temporada cortada en cubos medianos

1 bote de amazake

1 litro de zumo de manzana

1 cucharada sopera de algas agar agar

2 cucharadas de melaza de arroz

1 cucharada de kuzu

Una pizca de sal

2 cucharadas de compota de melocotón

Passos

1. Corta las frutas y añade una pizca de sal.

2. Lleva el zumo de manzana al fuego (reservar un poco) y añadir la cucharada de agar agar al zumo de manzana, removiendo constantemente hasta que las algas se deshagan.

3. Disuelve el kuzu en el zumo de manzana reservado e incorpóralo al fuego.

4. Remueve vigorosamente para evitar que se formen grumos.

5. Una vez tengamos la gelatina fría, añadir una capa de amazake y una capa de compota.

card image

Patricia Restrepo

Directora de l' IME

@patriciarestrepomacrobiotica

Directora de l' Institut Macrobiòtic d' Espanya i consultora macrobiòtica
favorite_border Guardar per a més tard
Compra els ingredients d' aquesta recepta:

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

Voelkel

VK003

Suc de poma Demeter BIO

Refrescant suc elaborat amb illes ecològiques madurades al sol, procedents d'agricultura biodinàmica i certificades amb el segell Demeter ¡Un deliciós acompanyament per a moment del dia! Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

La Finestra sul Cel

1MARIZ

Sirope d' arròs 400 gr

Sirope 100% d' arròs procedent d' agricultura ecològica. Elaborat utilitzant enzims purificats per a la conversió del midó del cereal en un sucre més simple. Aquest sistema permet obtenir una malta més rica en sucres simples donant la possibilitat de produir maltes compostes d' un únic cereal. Ideal per endur-se infusions, tes o cafès de cereals o per untar biscots o torrades....

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1PESC

Compota de préssec

Compota de préssec procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d' un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l'esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

6 altres productes en la mateixa categoria: