Helado vegetal a base de arroz con frambuesa bio

Ref: NA004
Cantidad: 0.30
6,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Naturattiva

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El teu pròxim destí per a aquest estiu: ¡gelat vegetal amb salsa de frambuesa! La textura cremosa i el sabor irresistible, fan aquest gelat tot un gaudi per al teu paladar. 100% vegetal, gluten free i naturalment sense lactosa.

Bebida de arroz* (63%) (agua, arroz*(17%)), azúcar de caña en bruto*, maltodextrina*, jarabe de glucosa*, aceite de coco*, proteínas de guisantes*, estabilizadores: goma guar* - goma garrofín*- xantana - alginato de sodio - pectina, extracto natural de vainilla*, sal marina, extracto de saúco*, concentrado de zumo de frambuesa* (0,06%), corrector de acidez: ácido cítrico, aroma natural*.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de soja.

* d' agricultura ecològica

Consum directe. Conservar a temperatura no superior a -18°C.

kcal.183
kJ.773
Hidrats de carboni35
dels quals, sucres24
Proteïnes0,90
Greixos:4,30
de les quals, saturades3,80
Fibra alimentària0,40
Sal0,11
6 altres productes en la mateixa categoria:

Rachelli

RA007

Helado de Avellana BIO Demeter 100g

Quan arriba la calor i no hi ha res més que t'apeteixi... Opta pel gelat d'avellanes de Rachelli. Fet amb ingredients ecològics i de comerç just. El perfecte break per als més llaminers. Conservar a -18°C.

Rachelli

RA004

Helado de Stracciatella Demeter BIO 100g

Deliciós gelat de stracciatella 100% ecòlogic de Rachelli. Gaudeix-ho a la platja, piscina o on tu prefereixes! Amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

NICE

NICE05

Polo manzana y limón mulitpack BIO 5X45ml (cja 6 uds)

Un polo de manzana y limón elaborado con zumo de manzanas holandesas Elstar que se caracterizan por su sabor dulce, limón y un poco de azúcar de caña. Está pensado para los más pequeños porque es muy suave y poco ácido para ser de limón. Es un polo con ingredientes orgánicos, fresco y muy delicioso!

NICE

NICE01

Helado de fresa pura formato tubo BIO 60ml (cja 28 uds)

Nice revoluciona el mercado de helados orgánicos con su versión del helado de tubo más famoso. Nos presenta la alternativa bio con fresas, fresas y más fresas, hasta un 70%, un poco de azúcar de caña y zumo de limón. Toda la fruta es recién recogida y congelada de inmediato para conservar todos sus beneficios y sabor. De esta forma llega el 100% de la naturaleza a nuestro helado.

Rachelli

RA005

Helado de Pistacho Demeter BIO 100g

A què sap l'estiu? Dolç i fresquet. Amb el gelat de pistatxo de Rachelli, l'estiu et sabrà diferent. És 100% ecològic amb ingredients provinents de comerç just amb el certificat fair trade. Conservar a -18°C.

Casa Grande de Xanceda

XANCE015

Helado bombón de Yogur Eco con Vainilla 3x85ml (cja 8 uds)

El helado de yogur con vainilla y chocolate está elaborado de forma artesanal con la leche ecológica de vaca y con vainilla y chocolate 100% ecológicos. Su cremoso interior de yogur de vainilla y su crujiente cobertura de chocolate lo hace irresistiblemente delicioso. Además es bajo en grasa así que ¡disfrútalo sin remordimientos!

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Precio base -30%

Quinua Reial

QR041

Helado de coco y quinoa real vegan

Trasllada't fins a la teva platja favorita i gaudeix del sabor i la cremositat del nou gelat de coco i quínoa. Elaborat amb ingredients procedents d'agricultura ecològica, aquest gelat és apte per a persones veganes i certificat Gluten Free. Advertim... ¡aquesta referència crea addicció!...

Rachelli

RA014

Helado mini sorbetti 8u bio 30g

Disfruta de este delicioso helado italiano Mini Sorbetti de Gildo Rachellli. Una exquisita combinación de sabores en 8 unidades de 30g cada una. ¡Te encantará!

Naturattiva

NA002

Gelat vegetal a base de soja amb cobertura de xocolata bio

Gaudeix d'aquest deliciós gelat a base de soja cobert amb xocolata. Irresistible per prendre't a la platja! Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, és apte per a persones veganes i certificat sense gluten. Inclou 3 unitats de 84g.

BioCool

BC008

Fresa congelada BIO

Fresa congelada ecológica a dados, lista para consumir. Úsala como ingrediente para tus smoothies o prepara un rico pastel vegan con compota de fresa. Una fruta muy versátil que no puede faltar en tu congelador. En envase de cartón.

BioCool

BC006

Frutos del bosque congelados BIO

Barreja de groselles vermella i negra, frambueses , arangrans i mores, d'origen ecològic i europeu. Llest per consumir, aquest mix de fruits vermells resulta una alternativa ideal per consumir antioxidants diàriament. Añádelo a tu batido o recorre a aquesta barreja per preparar una tarta gelada. En envàs de cartró.

Preu base -10%

Germinal

GMF004

Burger de espinacas y quinoa sin gluten BIO

Burgers d' espinacs i quínoa 100% veganes i procedents de cultiu ecològic. Una referència especial pel sabor característic de la quínoa, combinat amb el color tan propi de les espinacs i el delicat toc a porro. Una recepta deliciosa sense gluten amb una textura molt melosa ideal per introduir vegetals als més pecats de la casa. Presentades en un còmode envàs de dues unitats llest ...