Gelat vegetal a base de soja amb cobertura de xocolata bio

Ref: NA002
Quantitat: 0.25
6,20 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Naturattiva

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Gaudeix d'aquest deliciós gelat a base de soja cobert amb xocolata. Irresistible per prendre't a la platja! Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, és apte per a persones veganes i certificat sense gluten.

Inclou 3 unitats de 84g.

Beguda de soja*(49%) (aigua, grans de soja* (8%), sal marina), xocolata*(20%) (pasta de cacau*, sucre de canya en brut*, emulgent: lecitina de soja*), oli de coco*, sucre de canya en brut*, xarop de glucosa*, maltodextrina*, proteïnes de pèsols*, estabilitzadors: goma aràbiga* - goma garrofí* - goma guar*, extracte natural de vainilla*.

Al·lèrgens:

Conté soja. Pot contenir traces de llet.

* d' agricultura ecològica

Consum directe. Conservar a temperatura no superior a -18°C.

kcal.288
kJ.1201
Hidrats de carboni29
dels quals, sucres25
Proteïnes3,50
Greixos:17
de les quals, saturades13
Fibra alimentària2,40
Sal0,10
6 altres productes en la mateixa categoria:

BioCool

BC001

Guisantes congelados BIO

Pèsols congelats ecològics d' origen europeu, respectant els mètodes de cultiu sostenibles per a la terra i amb una qualitat excepcional. Salteu-vos amb ceba pochada i una pizza de sal i combínals amb tofu marinat al tamari. Envàs de cartró.

Machandel

MC007

Blat de moro dolç BIO 200g

Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Sense gluten.

Naturattiva

NA008

Helado vegetal de coco, cacao y virutas de coco BIO

Si ets un amant del coco, ¡aquest gelat és perfecte per a tu! A més, el cacau i les enganxes de coco li donen un toc encara més deliciós. A què esperes per provar-ho? 100% vegetal, naturalment sense lactosa gluten free.

Vivani

VI032

Xocolata Negre Superior 100% amb Nibs de Cacau BIO

El non plus ultra en cacau. Pasta de cacau, manteca de cacau, pedaços de cacau, i punt. Més pur no es pot. Amb una bona dosi de manteca de cacau s'aconsegueix que, malgrat la seva gran intensitat, la xocolata es funda suaument a la boca. El cacau d'origen dominicà és suau i lleugerament afruitat, per la qual cosa no obria el paladar i desatén un formidable esclat d'aromes a xocolata que, si es degusta com és degut, persisteix en boca, abans que els entrebancs de cacau se sumin a la festa amb el seu cruixent rústic. Un producte per als més xocolaters. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI026

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

BioCool

BC005

Arangrans congelats BIO

Arandrans congelats ecològics i d'origen europeu, llestos per consumir. Prepara un energètic batut o de topping en les teves tortites de avantatja i plàtan. En envàs de cartró.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

BioCool

BC001

Guisantes congelados BIO

Pèsols congelats ecològics d' origen europeu, respectant els mètodes de cultiu sostenibles per a la terra i amb una qualitat excepcional. Salteu-vos amb ceba pochada i una pizza de sal i combínals amb tofu marinat al tamari. Envàs de cartró.

Precio base -30%

Quinua Reial

QR040

Gelat de cacau i quinoa reial veguen

¡Sorprèn-te amb el primer gelat de quínoa del mercat! Una combinació d'ingredients 100% ecològics que destaca per la intensitat del cacau més pur combinat amb la quínoa més autèntica. El resultat: un gelat lleuger molt cremós i deliciós apte per a persones veganes, certificat sense gluten i amb un baix contingut en greixos....

Preu base -10%

Germinal

GMF003

Burger de cigrons i tomàquets secs sense gluten BIO

Les hamburgueses de cigrons i tomàquets secs estan elaborades amb ingredients de cultiu 100% ecològic i es caracteritzen per un intens i peculiar sabor a cigrons. Aquest llegum és font de proteïna vegetal a més de ser rica en fibra, ferro, potassi i calci. Com a resultat: un plat deliciós, vegan i sense gluten presentat en un còmode envàs de dues unitats llest per menjar....

Naturattiva

NA005

Gelat vegetal a base d' arròs amb cobertura de xocolata bio

Gaudeix de la textura cremosa i el deliciós sabor d' aquest gelat vegetal amb cobertura de xocolata. La barreja entre la dolça beguda d'arròs i la xocolata fan una perfecta combinació per als més llaminers. Elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica, 100% vegetal i sense gluten. Inclou 4 unitats de 50g.

Precio base -30%

Quinua Reial

QR041

Helado de coco y quinoa real vegan

Trasllada't fins a la teva platja favorita i gaudeix del sabor i la cremositat del nou gelat de coco i quínoa. Elaborat amb ingredients procedents d'agricultura ecològica, aquest gelat és apte per a persones veganes i certificat Gluten Free. Advertim... ¡aquesta referència crea addicció!...

Naturattiva

NA007

Sandvitx gelat vegetal a base de coco BIO

Aquí tens el teu pròxim bàsic per a aquest estiu: El nostre deliciós sandvitx de gelat vegetal de coco! Una combinació plaent entre la galeta i el coco. Apte per a vegans, vegetarians i omnívors i naturalment sense lactosa. Inclou 8 unitats de 40g.